LAMA ráj již za 3 dny

LAMA Plus – specializovaný distributor spotřebního materiálu a počítačových doplňků zahájil odpočet dní, které zbývají do spuštění nových webových stránek. (TZ)

Již za 3 dny, tedy v pátek 13.9.2013, na www.lama.cz dojde ke spuštění nového B2B portálu. “Zveme naše zákazníky, aby si i po dovolené dále užívali pohodu a vstoupili s námi do ráje spotřebního materiálu a počítačových doplňků. A co na ně v našem ráji čeká? Každý den mohou dealeři získat na www.lama.cz jednu indicii, co nového pro ně připravujeme. Zatím mohu prozradit, že se zákazníci mohou těšit na nový design a intuitivní a snadné hledání zboží v nových kategoriích – Ráji spotřebního materiálu a v Ráji počítačových doplňků.”, uvádí Michaela Šnapková – vedoucí marketingu a dodává: „Jako největší specializovaný distributor v této oblasti na českém a slovenském trhu jsme si dali za cíl, co nejvíce zpřehlednit sortiment spotřebního materiálu a počítačových doplňků. Ve srovnání s broadline distributory, jejichž portfolio se omezuje pouze na výběr z nejprodávanějšího zboží, můžeme zákazníkům nabídnout až 3krát více položek spotřebního materiálu, což je 9800 položek od téměř 70 výrobců. Tato komodita je pro naše zákazníky opravdu důležitá a zaslouží si zvláštní pozornost, a proto i samostatnou kategorii – Ráj spotřebního materiálu.“ Dnes byla představena další novinka – rychlý navigační infopanel s nejčastěji používanými odkazy. A zítra se zákazníci na www.lama.cz dozví zase víc.

O společnosti LAMA Plus

LAMA Plus s.r.o. je ryze českou obchodní společností. Profiluje se jako komplexní zdroj spotřebního materiálu a doplňků pro IT resellery v rámci evropského kontinentu. Společnost je přímým dovozcem originálních materiálů stejně jako cenově dostupnějších materiálů kompatibilních. LAMA Plus je v ČR jediným autorizovaným distributorem výhradně spotřebního materiálu řady předních světových výrobců, např. Hewlett-Packard, Epson, Lexmark, OKI, Brother, Verbatim, Imation, TDK, Goodram. Svým partnerům nabízí také produkty dalších renomovaných značek – Canon, Xerox, IBM, Minolta, Ricoh, Sharp, Kyocera, Toshiba, … LAMA Plus je výhradním distributorem baterií Polaroid, kompatibilních produktů Fullmark, Copygraph, UP  v ČR a SR.

LAMA Plus se odlišuje od ostatních obchodních firem v této oblasti v ČR také vlastní produkční řadou značky LOGO. Tato ojedinělá kolekce počítačových doplňků a spotřebního materiálu pro výpočetní a kancelářskou techniku je symbiózou kvality, atraktivního balení, které výrazně podporuje prodejnost, a nejvýhodnějších cen. Společnost LAMA Plus dodává zboží prodejcům, systémovým integrátorům i renomovaným obchodním řetězcům po celé ČR. Firma má své zastoupení také na Slovensku a v Polsku odkud zásobuje země Evropské unie i další státy Evropy (cca 15 zemí). Již tradičně společnost LAMA Plus vystavuje na veletrzích CeBIT a Paperworld v Německu.

Více informací naleznete na www.lama.cz a
www.logoland.eu

Distributor LAMA Plus s.r.o. v listopadu roku 2005 založil síť SMAT – síť maloobchodních prodejen specializovaných na spotřební materiál a počítačové doplňky pro kancelářskou a výpočetní techniku. Síť sdružuje 27 prodejen v rámci ČR a SR. Téměř 11000 produktů spotřebního materiálu a počítačových doplňků pro výpočetní a kancelářskou techniku spolu s odborným poradenstvím může nabídnout kterákoliv z prodejen SMAT.

Více informací naleznete na www.smat.cz nebo www.smat.sk.