Vodafone představuje Tarif pro dítě zdarma

Praha, 10. září 2013 Vodafone navazuje na Red tarify a představuje nabídku zaměřenou na děti. Balíček s názvem „Tarif pro dítě zdarma“ může svému dítěti pořídit každý rodič, který používá tarif Red, Red se vším všudy, nebo Red Premium se smlouvou. Pokud tuto nabídku rodiče pořídí do konce října, získá dítě zadarmo neomezené volání a SMS do sítě Vodafone a 20 MB dat. Vodafone také dlouhodobě podporuje bezpečnost dětí při používání mobilních telefonů. (TZ)

„Chceme rodičům ukázat, že se nemusí bát pořídit svým dětem mobil ani v nižším věku. Důležité je, aby byli dobře informováni o tom, k čemu jejich potomek mobil používá. Mobil může také pomoci vést děti k zodpovědnosti. Proto jsme se rozhodli nabídnout tarif pro děti už od šesti let,“ říká Petr Dvořák, viceprezident pro nefiremní zákazníky ve Vodafonu.

„Jak již bylo řečeno, mobil rovná se zodpovědnost. A to zodpovědnost dítěte i rodiče. Dítě je zapotřebí ’vybavit’ nejen po technické stránce, ale i znalostmi pravidel fungování reálného světa a být mu vždy k dispozici v případě neobvyklé situace. Pouhá instalace bezpečnostního software či nějakého rodičovského zámku zdaleka nestačí,“ dodává Tomáš Přibyl, bezpečnostní specialista.

Tarif pro dítě zdarma:

Tarif může svému dítěti pořídit každý rodič, který používá tarif Red, Red se vším všudy, nebo Red Premium se smlouvou (platí i pro tarif Neomezené volání do všech sítí za 691 Kč). Pořídit ho lze dětem od 6 do 12 let včetně. Každý rodič, který splňuje tyto podmínky, může pořídit tarif pro jedno dítě. Jedná se o promo nabídku, v této podobě si ji zákazníci mohou pořídit do konce října.

Na nabídku Tarif pro dítě zdarma poběží od 16. září kampaň v TV, tisku, na internetu a venkovních nosičích. Doprovodí ji také speciální stránka www.vodafone.cz/ditezdarma, na které rodiče najdou informace například o tom, jak zabezpečit dítěti mobil.

Vodafone dlouhodobě podporuje bezpečné používání mobilního telefonu. Rodiče mohou svým dětem aktivovat tzv. FlexiStrop, bezpečný limit na útraty. Kromě toho Vodafone podpořil také vznik několika prospěšných aplikací, jako je například Vodafone Safety Net, bezplatná aplikace pro Android, která umožňuje bezpečné nastavení chytrého telefonu pro děti.

Tarif Red do sítě pro studenty:

Vodafone také nově nabídne studentům tarif Red do sítě o 100 korun levněji, tedy za cenu 399 korun.

Nabídka je k dispozici pro děti a studenty od 6 do 26 let včetně. V případě, že je dítě mladší než 18 let, bude tarif veden na zákonného zástupce. Platí se smlouvou na 2 roky. Více informací o nabídce naleznou zájemci na www.vodafone.cz/student

Obě nabídky si zákazníci mohou pořídit od 12. září.

O Vodafone Czech Republic

Mobilní operátor Vodafone Czech Republic je od roku 2005 součástí jedné z největších telekomunikačních skupin na světě Vodafone Group. V České republice v současnosti poskytuje služby pro více než tři miliony zákazníků. Od roku 2007 poskytuje společnost pod názvem Vodafone OneNet komplexní telekomunikační služby (hlasové i datové služby v pevné a mobilní síti) firemním zákazníkům jak ze soukromého, tak veřejného sektoru. Společnost je také aktivní v oblasti společenské odpovědnosti. Založila Nadaci Vodafone ČR, která je podle objemu rozdělených prostředků třetí největší firemní nadací v ČR a rozdělila za 6 let neziskovému sektoru více než 100 milionů korun. V roce 2010 Vodafone oslavil desetileté výročí na českém trhu netradiční kampaní Jsme stejná krevní skupina, kterou masivně propagoval bezplatné dárcovství krve a počátkem roku 2011 spustil První zelenou síť. Vodafone se opakovaně stal vítězem soutěží CSR Award a Top Filantrop v oblasti společenské odpovědnosti. Více informací na www.vodafone.cz