Originální a bláznivé příslušenství OZAKI vstupuje na český trh

Praha, 12. září 2013 Tchajwanská značka bláznivých a originálních krytů OZAKI vstoupila v srpnu 2013 na český trh. Společnost se zaměřuje na vývoj ochranných krytů, pouzder a dalšího příslušenství. Zakládá si na designu, stylovosti, vysoké funkčnosti a aktuálních módních trendech. Produkty OZAKI jsou určeny především pro mobilní zařízení společnosti Apple, ale také Samsung a HTC. Výhradním distributorem OZAKI pro Českou republiku je společnost TCCM. (TZ)

„Jsme nadšeni z akvizice této skvělé značky, která má příběh i styl, především ale originální a odvážné produkty.  Pouzdra a kryty OZAKI budou zákazníci v následujících týdnech a měsících nově vídat v Apple storech, elektro a internetových obchodech, prodejnách operátorů nebo ve značkovém obchodě HTC v Praze v ulici Na Poříčí,“ říká Marko Bojadziski, produktový manažer TCCM.

O!coat
Nejpopulárnější produktová řada O!coat s desítkami nejrůznějších designů krytů a dalšího příslušenství určená pro mobilní telefony, iPody a tablety. Na své si přijdou zákazníci se zálibou v barevných krytech, netradičních texturách a funkčních designech.

O!coat 0.3 Jelly (OC533) je nejprodávanější řada krytů pro iPhone 5 s tloušťkou pouhých 0,3 mm

O!coat Travel (OC102)

O!coat FaaGaa (OC540)

O!music
Produktová řada O!music dokonale kombinuje aktivní reproduktory mobilního zařízení a pasivní mechaniku zesílení zvuku. Vyberte si z řady barevných „zvířecích“ stojánků, které fungují jako akustický zesilovač vestavěného reproduktoru Apple iPhone nebo z aktivních Bluetooth reproduktorů pro Apple iPad. Ty lze pomocí silných vestavěných magnetů připnout na jakýkoli kovový materiál, tedy např. hliníkovou zadní stranu iPadu nebo karoserii auta.

O!care
O!care je 360° wi-fi kamera, pomocí které v aplikaci ve svém Androidu nebo iOS sledujete dění kolem ní. Produkt je určen pro nejrůznější způsoby využití – od hlídání malých dětí po vzoru „chůviček,“ komunikaci v početné skupině přátel, po hlídání snůšky vajec v kurníku  Produkt získal prestižní ocenění RedDot Design Award 2012.

iStroke
Umělecky nadaní uživatelé tabletů Apple iPad ocení řadu iStroke, která zastřešuje trojici kapacitních stylusů. Ty jsou vhodné nejen pro grafické aplikace, ale usnadní i běžné využití iPadu pro zapisování poznámek.

iCarry
Produkty OZAKI iCarry jsou ideálním příslušenstvím do kanceláře i na cesty. Díky přenosným polohovacím stojanům iCarry tak získáte ideální pracovní prostor pro svůj iPad.

V maloobchodním prodeji v Česku bude k dispozici široké portfolio značky OZAKI. Produkty OZAKI aktuálně naleznete v Smarty.cz (iWant), Sunnysoft.cz, Mobil Pohotovost, iStyle.

Fotografie produktů ve vysokém rozlišení naleznete na této adrese.

Podporovaná mobilní zařízení

  • Apple iPad

  • Apple iPhone

  • Apple iPod

  • Samsung Galaxy S3/mini a S4/mini

  • HTC One

Ocenění

Produkty OZAKI získaly v letošním i předešlých letech celou řadu prestižních světových ocenění za design a funkčnost.

O OZAKI

Společnost se sídlem v Tchaj-peji založil tvořivý podnikatel, který svou inspiraci našel v japonském Tokiu v tamním dokonalém soužití nejrůznějších společenských protikladů. Tato směsice tradicí a nových trendů se projevuje v každém produktu OZAKI. V OZAKI se nesnažíme vypadat jako všichni ostatní nebo předstírat, že jsme něco, co nejsme. Chceme dát lidem možnost volby být tím, kým chtějí – hraví, blázniví, originální, tvořiví nebo spontánní. Proto je naším mottem „Dare to Be,“ tedy odvaž se být tím, kým chceš.