Samsung představuje nový přírůstek ve světě mobilních aplikací

Praha, 27. listopadu 2013 – Společnost Samsung ve spolupráci s vydavatelstvím Economia rozšířila svou nabídku mobilních aplikací. Nyní mohou majitelé vybraných tabletů GALAXY Tab a GALAXY Note jednoduše do svých přístrojů stahovat aplikaci Ekonom. Ta čtenářům nabízí, exkluzivně na přístrojích se systémem Android, elektronickou verzi stejnojmenného týdeníku. (TZ)

„Ekonom je dlouhodobě nejčtenějším a nejprodávanějším ekonomickým týdeníkem. Pochopitelně chceme, aby to platilo i v digitální budoucnosti. Proto jsme nyní ve spolupráci s jedním z největších technologických lídrů připravili skvělou aplikaci,” říká Ondřej Neumann, šéfredaktor týdeníku Ekonom. Jan Vaníček, Content Manager společnosti Samsung, k tomu dodává: „Navázáním spolupráce s vydavatelstvím Economia pokračujeme v našem úsilí přinášet zákazníkům zajímavý a relevantní obsah jako přidanou hodnotu k našim zařízením.“

Pro majitele tabletů Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) je připravena bonusová akce v podobě ročního předplatného Ekonomu zdarma, které majitelé získají po registraci na v rámci nové aplikace. Nabídka platí pro prvních 5000 aktivací na přístrojích Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) a pouze v České republice.

Ani majitelé vybraných tabletů GALAXY Tab a GALAXY Note nepřijdou zkrátka. S aplikací Ekonom získávají možnost pořízení ročního předplatného za zvýhodněnou cenu (sleva 19% oproti standardní ceně) nebo  si mohou zakoupit jednotlivá čísla tohoto týdeníku. Aplikace Ekonom klade také důraz na uživatelský komfort. Verze pro tablety je speciálně upravena pro snadné čtení, včetně snadné orientace v obsahu nebo multimediálních funkcí jako jsou například rozšířené fotogalerie nebo možnost zhlédnutí doprovodných videí.

Roční předplatné zdarma: GALAXY Note 10.1 2014 edition

Sleva na roční předplatné:

  • GALAXY Note 10.1

  • GALAXY Note 8

  • GALAXY Tab3 10.1

  • GALAXY Tab3 8.0

  • GALAXY Tab3 7.0

Aplikace Ekonom je ke stažení ZDE na Samsung Apps.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. je světová jednička v oblasti technologií, které otevírají nové možnosti lidem na celém světě. Díky neustálým inovacím a objevům, transformujeme svět televize, chytrých telefonů, notebooků, tiskáren, fotoaparátů, domácích spotřebičů, zdravotnického zařízení, polovodičů a LED řešení. Zaměstnáváme 270 000 lidí v 79 zemích světa s ročním obratem 187,8 mld. USD. Chcete-li se dozvědět více, navštivte www.samsung.com.

O společnosti Economia a.s.

Economia, a.s., je vydavatelem ekonomického a odborného tisku a významným hráčem na poli online médií a digitalizace mediálního obsahu. Tituly vydavatelství Economia se vyznačují vysokou kvalitou žurnalistiky, profesionálním zpracováním, exkluzivními zprávami a fundovanými analýzami. Naši novináři a fotografové patří k těm nejlepším v České republice, což dokládají výsledky odborných soutěží, ankety čtenářů i četná ocenění, která každoročně získávají: