Program Extra výhody pomůže ušetřit také firmám

Proč platit víc, když můžete ušetřit? Jídlo, oblečení, kosmetiku, benzín a další zboží a služby můžete díky O2 Extra výhodám získat levněji. Naši zákazníci už díky tomuto programu ušetřili přes 400 milionů korun, v průměru jejich kapse jeden nákup se slevovým kódem uspoří 170 korun. Nyní nabídku rozšiřujeme o řadu výhod také pro firmy. (TZ)

Slevy rádi využívají i firemní zákazníci

extra_vyhody_img_1Výhod programu si mohou užívat všichni naši zákazníci – ať už od nás mají mobilní tarif, pevnou linku, internet, televizi, nebo předplacenou kartu.  Slevy s oblibou využívají také firemní zákazníci, kteří od nynějška kromě výhod pro jednotlivce mohou ulevit také firemní pokladně. Od dubna 2014 totiž zvětšujeme nabídku Extra výhod pro firmy.  „Slevy na rozvoz zásilek, oslovování nových zaměstnanců na náborových portálech, catering na firemní akce, vybavení kanceláře a mnohé další teď mohou využívat všichni naši firemní zákazníci. Přehled všech slev naleznete na našem webu www.o2extravyhody.cz v sekci Pro firmy, kterou nyní významně rozšiřujeme,“říká Tomáš Dufek, manažer programu O2 Extra výhody.

Místo věrnostní karty stačí mobil

extra_vyhody_img_2Způsob čerpání výhod pro firmy se nijak neliší. K využívání programu O2 Extra výhody nepotřebujete žádnou věrnostní kartu – její funkci vykonává mobilní telefon. Jak na to? Stačí si na webu či v aplikaci přímo v mobilu vybrat výhodu, o kterou máte zájem, a kliknout nebo odeslat SMS s klíčovým slovem. Během chvilky přijde slevový kód.

O2 Extra Víkend se blíží

Mimořádné bonusy při nákupech od pátku do neděle – to je O2 Extra Víkend. „Takový víkend zvedne počty generovaných kódů o desítky tisíc. Ten nejbližší chystáme od 11. do 13. dubna, “ doplňuje Tomáš Dufek. Za více než 18 měsíců fungování programu si naši zákazníci vygenerovali téměř tři miliony slevových kódů, díky kterým ušetřili přes 400 milionů korun. Týdně si zájemci v průměru vygenerují přes 40 tisíc slev, v předvánočním čase to ale bývá téměř desetkrát tolik.