eBRÁNA obhájila titul Nejžádanější zaměstnavatel regionu

4. června 2014, Pardubice – Společnost eBRÁNA získala titul The Most Desired Company 2014 (Nejžádanější zaměstnavatel regionu) v soutěži Zaměstnavatel roku. Podařilo se jí tak obhájit loňské vítězství v Pardubickém kraji. (TZ)

Odborným garantem kategorie The Most Desired Company je studentská organizace AIESEC a titul říká, že si vysokoškoláci z Pardubického kraje zvolili pro své budoucí povolání nejčastěji právě společnost eBRÁNA.

„Dlouhodobá a systematická spolupráce se studenty a školami je oboustranně přínosná – společně překlenujeme mezery mezi teorií akademického vzděláváním a živou praxí,“ říká Jiří Janků, výkonný ředitel eBRÁNA.

„Velkou hodnotu pro náš region má především to, že nám špičkoví lidé neutíkají za prací do Prahy. Zůstávají zde díky příležitostem, které jim nabízí eBRÁNA a další firmy, které pomáhají kultivovat mladé lidi vstupující na trh práce. Aby tu zůstávaly nápady, inovace a kvalifikovaní lidé se nám daří podporovat také díky start-upovému centru GoUP!, které spolufinancujeme,“ dodává Janků.

Je pravdou, že takové ocenění nepřijde samo z nebes, obzvláště, když eBRÁNA zvítězila mezi studenty podruhé v řadě. Znamená to, že je společnost mezi studenty dobře etablovaná, a to především svou zaměstnaneckou politikou a spoluprací se studenty a školami. V uplynulém roce studentům nabídla ucelený projekt stáží „eBRÁNA akademie“, kterým prošla skoro padesátka studentů, karierní poradenství, praxe pro studenty SŠ, přednášky odborníků ve školách a na univerzitních veletrzích pracovních příležitostí.

„Z titulu, který jsme získali již podruhé, mám osobně velikou radost. Znamená to, že studenti a absolventi oceňují, že se k nim snažíme přistupovat individuálně a podporujeme jejich sebevědomí, aby si uvědomili své kvality. Nejenom s uchazeči o práci, ale i se stážisty se společně bavíme o tom, jaké mají vize do budoucna a pokud vidíme možnost uplatnění v eBRÁNĚ, rádi jim umožníme, aby se u nás realizovali,“ říká vedoucí personálního oddělení Ivana Palarčíková.

The Most Desired Company (Nejžádanější zaměstnavatel regionu) je jednou z kategorií soutěže Zaměstnavatel roku, pořádané Klubem zaměstnavatelů v ČR. V této kategorii odpovídají v průzkumu studenti ekonomických, technických a humanitních oborů vysokých škol a vybírají společnost, ve které by chtěli po skončení studií pracovat. Odborným garantem kategorie je organizace AIESEC ČR ve spolupráci se společností ManpowerGroup.

eBRÁNA, s.r.o., je v současnosti jednou z největších českých firem, které nabízejí webová řešení. Za dobu svého fungování spustila již více než 3 000 webových projektů a její tvorba je pravidelně oceňována v celorepublikových soutěžích WebTOP100 a Firemní web roku. eBRÁNA se zabývá také službami v oblastech internetového marketingu, e-learningových řešení a kreativní grafiky a DTP.