Etnetera Group vstupuje do Fragile Media a rozšiřuje tak své služby o kreativní online kampaně a nákup médií

Praha, 3. září 2014 – Skupina Etnetera Group, vlastnící společnosti Etnetera a.s., Etnetera Logicworks, Etnetera Activate, Etnetera Vision a Etnetera AppSatori, kupuje minoritní podíl v online mediální agentuře Fragile Media s.r.o., která realizuje brandové i výkonové online kampaně převážně na českém, slovenském a maďarském trhu. Značka, logo i název agentury zůstává zachováno. (TZ)

Získání podílu ve Fragile Media je důležitým krokem ve strategii skupiny Etnetera Group a vyvrcholením dlouholeté spolupráce mezi Fragile Media a ostatními firmami ve skupině. Etnetera Group nyní nabízí opravdu komplexní online marketingové služby a naplno tak využívá synergie jednotlivých firem skupiny. “Snažíme se stavět skupinu schopnou v klíčových oblastech online prostředí pokrýt veškeré potřeby klienta. Od vývoje a správy technologicky složitých webových aplikací, přes vyhodnocování dat, až po tvorbu kreativních kampaní nebo správy PPC reklamy,” uvedl Václav Bittner, spoluzakladatel a člen představenstva Etnetera Group.

Agentura Fragile Media se zaměřuje především na online marketing. Zvyšuje návštěvnost webů, počet objednávek, viditelnost značek, množství fanoušků na sociálních sítích. Díky tomu prokazatelně zvyšuje obrat. Mezi její významné klienty patří např. Jan Becher Pernod Ricard, COTY, CK Blue Style, Central Group, Marimex, Hollywood Classic Entertainment a další.

“S firmami ze skupiny Etnetera Group již delší dobu sdílíme nejen společné kanceláře, ale i stejný způsob uvažování v přístupu ke klientům i zaměstnancům založený na principech svobodně řízené firmy, transparentnosti a osobní zodpovědnosti. Proto je akvizice logickým krokem, který naše aktivity ještě více propojí,” uvedl Daniel Kafka, zakladatel firmy Fragile Media.

O společnosti Fragile Media
Kreativní mediální agentura zaměřující se na online marketing, a to jak na výkonovou část, tak na brand/image kampaně. Pomocí pokročilých nástrojů (efektivní PPC, Real Time Bidding, cílení na audience), efektivnímu využití médií a detailnímu měření, přivádí nejrelevantnější návštěvníky na webové stránky nebo sociální sítě svých klientů. Díky tomu reálně navyšuje obrat svých zákazníků a zvyšuje hodnotu jejich značek. Fragile Media je klíčový Key Google Partner s mezinárodní specializací na brandové a video kampaně v síti Google a Youtube.

O společnosti Etnetera Group
Etnetera Group a.s. tvoří společnosti Etnetera a.s. (www.etnetera.cz), přední česká společnost, která vytváří weby velké rozsahem, nápadem a vlivem. Součástí Etnetera Group je dále Etnetera Activate zabývající se konzultacemi on-line businessu a pokročilou webovou analytikou (http://activate.etnetera.cz), Etnetera Logicworks s.r.o. orientující se na prodej, tuning a profesionální servis zařízení Apple zejména pro firmy (www.logicworks.cz), Etnetera Vision s.r.o. kreativní produkce zaměřená na video a e-Learning (www.vision-production.com) a Etnetera Appsatori, s.r.o. specializovaná na technologie Google (www.appsatori.eu).