Cisco vyznamenalo nejlepší partnery. Ocenilo projekty za rok 2014

Praha 13. října 2014 – Při příležitosti setkání s partnery v rámci Partnerských dní předala společnost Cisco ocenění nejlepším partnerům v roce 2014. Partnerské dny se konaly 2. a 3. října 2014 ve Starých Splavech. (TZ)

„Uspět na současném vysoce konkurenčním trhu by bez našich partnerů nebylo možné. Právě oni nám pomáhají dostat se blíže k zákazníkům, lépe je poznat a nabídnout jim přesně taková řešení, která potřebují,“ uvádí Ivo Němeček, generální ředitel společnosti Cisco ČR. „Náš partnerský program se proto snažíme koncipovat tak, abychom byli schopni našim partnerům poskytnout nejnovější technologie a know-how, a pomoci i jim k úspěchu na trhu. Výsledky našich partnerů za loňský rok ukazují, že se nám společně daří tohoto cíle dosahovat,“ dodává.

Ocenění v kategorii Cisco Servise Provider Sector partner si převzala společnost Alef Nula za úspěšnou realizaci projektů na trhu poskytovatelů služeb, zejména v oblasti Challengers. V kategorii Cisco Distributor byla oceněna společnost Techdata/Azlan nejen za vysoký meziroční narůst společného obchodu, ale také za podporu dalších Cisco partnerů. Úspěšné zavedení služby Smart Services přinášející zákazníkům nástroje pro správu, analýzu a rozvoj sítí přineslo v kategorii Cisco Services Partner ocenění společnosti Intercom Systems. Cisco ocenilo partnery nejen v technických a obchodních kategoriích, ale například i v kategorii Marketing. V ní uspěla společnost Anect, která úspěšně implementovala revenue marketing v rámci společných marketingových aktivit se společností Cisco.

Za úspěšné působení v segmentu Commercial si odnesla ocenění společnost Simac. Společnost AutoCont byla oceněna v kategorii Inovator za hledání neotřelých řešení v nových oblastech společného obchodu; nezpochybnitelnými úspěchy v podobně nových partnerství a viditelného růstu v segmentu datových center si zasloužila své ocenění společnost MHM computer. Společnosti ICZ se zase výjimečně dařilo v oblasti Cisco Collaboration v segmentu Public. Kategorii Networking pak ovládla firma IBM díky svému přínosu v oblasti Cisco Enterprise Networking.

Kategorii Enterprise Customer Sector letos svým profesionálním přístupem k zákazníkům ovládla firma Dimension Data, která se nedávno sloučila se společností NextiraOne. Detailní znalostí zákazníka a nasazením vhodné technologie umožňuje navýšit obchodní výkon či snížit náklady na podnikání svým klíčovým zákazníkům. V kategorii Cloud Provider letos, po akvizici společností T-Systems a GTS, získal ocenění za největší nárůst “cloud” zákazníků T-Mobile. Největším partnerem v oblasti Managed Services je i letos společnost O2 Czech Republic.

Ocenění v jednotlivých kategoriích

  • Distributor – Tech Data Distribution, s.r.o.

  • Services – INTERCOM SYSTEMS a.s.

  • Service Provider Sector – ALEF NULA, a.s.

  • Enterprise Customer Sector – Dimension Data

  • Cloud Provider – T-Mobile Czech Republic a.s.

  • Managed Services – O2 Czech Republic a.s.

  • Commercial Project – Simac Technik ČR, a.s.

  • Collaboration – ICZ a.s.

  • Networking – IBM Česká republika, spol. s.r.o.

  • Marketing – ANECT a.s.

  • Data Center – MHM computer a.s.

  • Inovator – AutoCont CZ a. s.

  • Public Customer Sector – TTC MARCONI s. r. o.

O Cisco Systems

Cisco, (NASDAQ: CSCO) je celosvětovým lídrem v oblasti síťových služeb, které mění způsob, jakým se lidé připojují, komunikují mezi sebou a spolupracují.

Informace o společnosti Cisco jsou k dispozici na http://www.cisco.com. Další zprávy lze nalézt na http://newsroom.cisco.com.