UpDate nově i pro Samsung a iPhone 6

Potřebujete nebo prostě chcete mít vždycky ten nejnovější model mobilu, notebooku nebo tabletu? S UpDatem žádný problém! Tahle novinková služba vám zaručí, že si své oblíbené zařízení můžete vyměnit každý rok a půl, rok nebo dokonce i dříve. (TZ)

Dosud jste si přes UpDate mohli pořídit iPhone 5S. Nabídka se ale rychle rozšiřuje. Již nyní seženete ty nejlepší kousky s androidem a s UpDatem nyní koupíte i iPhone 6!

Jak to funguje

V prodejně nebo na webu si vyberete zařízení – třeba mobilní telefon. Hotově v tu chvíli nezaplatíte ani korunu. Zároveň si zvolíte, jestli chcete nový telefon každých 12 nebo 18 měsíců. Pokud zvolíte 12 měsíců, cenu telefonu vám rozdělíme na 20 měsíčních splátek a „přibalíme“ k ní službu UpDate. Stačí vám nové zařízení po roce a půl? Potom vám cenu rozdělíme na 24 splátek a opět „přibalíme“ UpDate. To vám zaručí, že až nám svůj telefon po 12 nebo 18 měsících přinesete, doplatíme za vás zbývající splátky a vy si díky nové smlouvě můžete vybrat další telefon.

Kolik UpDate stojí

Za službu UpDate zaplatíte 49 Kč nebo 99 Kč a cenu pojištění, ta se pohybuje od 120 Kč do 200 Kč podle typu telefonu.

Ukázka výpočtu splátky:

Součástí služby UpDate je i pojištění

A až vám dítě umyje mobil šamponem, pes vám ho bude aportovat nebo vám ho ukradnou, usmějte se. Vaše pojištění lze využít v případě krádeže, poškození a zničení zařízení – tedy nepříjemnosti, které každý z nás v souvislosti se svým mobilem, tabletem nebo notebookem určitě někdy řešil…

Kde si UpDate sjednat

V kamenných i virtuálních obchodech Mobil Pohotovost (www.mp.cz) a iSTYLE www.istyle.cz. A na webových stránkách www.sluzbaupdate.cz, kde se dozvíte i celou řadu dalších zajímavých informací. Mimochodem, věděli jste, že Česko je po USA teprve druhou zemí na světě, kde služba typu UpDate funguje? V Americe s tím začali vloni a už teď v tom jedou miliony lidí. A dobře vědí proč.