OxyOnline s.r.o. – vítěz výběrového řízení na poskytování elektronických obchodů pro společnost ESO9 international a.s.

Spojení jednoho z nejvýznamnějších dodavatelů informačních systémů s renomovaným poskytovatelem širokého spektra elektronických obchodů oXy Online s.r.o. přinese v roce 2015 řadu inovací a nových možností. (TZ)

Společnost ESO9 international a.s. jako přední dodavatel informačních technologií v České republice i na Slovensku nabízí svým zákazníkům moderní ekonomické produkty. Produkty ESO9 jsou přizpůsobeny zákazníkům na míru a je kladen velký důraz na jejich spokojenost. Informační systémy ESO9 jsou uživatelsky přívětivé a vývojově neomezené.  Současným trendem nejen zákazníků ESO9 je každodenní využívání elektronických obchodů – tzv. eshopů na internetu. Se vzrůstajícím zájmem o implementaci této služby v informačních systémech ESO9, se společnost rozhodla vyhledat vhodného partnera pro poskytování těchto služeb.

V září 2014 bylo vyhlášeno výběrové řízení na dodávání eshopů, kterého se zúčastnilo devět nejvýznamnějších dodavatelů. Osloveni byli poskytovatelé, se kterými mělo ESO9 international a.s. pozitivní zkušenosti z realizací takovýchto dodávek v minulosti. Do užšího kola výběrového řízení postoupili tři kandidáti, kteří prezentovali své technicko-obchodní podmínky.

Tým pracovníků ESO9 international a.s. vyhodnotil jako nejúspěšnějšího a vítězného kandidáta společnost OxyOnline s.r.o. Klíčem úspěchu spol. OxyOnline s.r.o. byla forma a přístup, jakým k tomuto výběru přistupovali a samozřejmě výběr ze tří alternativ jejich služeb. Jedná se o služby OxyShop Ready2Go, OxyShop X5 a OxyShop X7.

Dalším rozhodujícím kritériem byla též garance kvality produktů a služeb tohoto partnera.

V současnosti spolupracuje ESO9 international a.s. s OxyOnline s.r.o. již na dvou projektech a společně analyzují své specifické potřeby. S touto novinkou vstoupí ESO9 international a.s. společně s oXy Online s.r.o. na trh začátkem příštího roku.

„Tuto spolupráci považujeme za jedinečnou příležitost, která obě firmy a jejich produkty posune kupředu. Věříme, že inovace IS ESO9 i oXyShopu povede ke spokojenosti všech zákazníků a obchodních partnerů.“ zdůrazňuje Lukáš Židek, vedoucí obchodu oXy Online.