Ericsson i nadále lídrem Gartner Magic Quadrant v oblasti řešení provozní podpory

Analytická společnost Gartner označila Ericsson ve svém nejnovějším reportu Magic Quadrant, zaměřeném na řešení provozní podpory OSS, za lídra tohoto segmentu. Ericsson se na vedoucí pozici v tomto segmentu ocitl třetí rok po sobě a to díky komplexnímu portfoliu OSS řešení a profesionálním službám v této oblasti. Ty umožňují operátorům rozvíjet sítě, své služby a poskytnout jim potřebnou agilitu na každé úrovní včetně podpory pro každou fázi zákaznického cyklu, inovace pro operátory, pronikání na nové trhy a vznik nových partnerských ekosystémů. (TZ)

Gartner je vedoucí analytická a poradenská firma, zaměřená na oblast IT. Letos v Magic Quadrantu hodnotila společnosti na základě akceschopnosti jejich řešení a komplexnosti vize.

Ericsson se stal lídrem na trhu řešení OSS a prémiovým partnerem operátorů po celém světě díky svým komplexním poradenským službám, integraci systémů, řízeným službám a prověřeným softwarovým nástrojem. Služby a řešení od Ericssonu pomáhají řídit komplexnosti a snižovat investiční náklady díky unikátní kombinací end-to-end řešení a know-how v oblasti sítí, či zkušenostmi a softwarovými nástroji. Ericsson má dnes na kontě více než 900 OSS implementací po celém světě.

„V Ericssonu věříme, že vedoucí pozice v Magickém kvadrantu v segmentu OSS, potvrzuje naši strategii a nedávné globální akvizice. Naše vedoucí role na trhu se opírá o komplexní paletu OSS nástrojů, které zvyšují zákaznickou spokojenost, přičemž snižují náklady a navyšují zisky,” říká Per Bogklint, senior viceprezident Ericssonu a šéf divize Business Unit Support Solutions.

Aby operátoři zůstali konkurenceschopní a nabídli trhu co potřebuje, musí neustále zkvalitňovat zákaznické služby, generovat nové zisky a zefektivňovat byznys. Ericsson pomáhá operátorům stát se agilnější za pomoci komplexní palety softwarových nástrojů OSS/BSS (systémy provozní a obchodní podpory), jakož i prvotřídním poradenstvím, systémovou integrací a řízením služeb.

Gartner Magic Quadrant si můžete zdarma stáhnout zde: http://crmweb.ericsson.net/cn/ar0ma/Gartner-MQ-OSS-2014

Poznámky pro redaktory:

Broadcast room: www.ericsson.com/broadcast_room

Firma Ericsson je předním mezinárodním dodavatelem telekomunikačních technologií a služeb. Prostřednictvím řešení fungujících v reálném čase vytváříme propojenou společnost, která nám všem umožňuje studovat, pracovat a svobodněji žít v trvale udržitelných společnostech po celém světě. Naši nabídku tvoří služby, software a infrastruktura informačních a komunikačních technologií určených telekomunikačním operátorům a jiným odvětvím. V současnosti se v sítích od Ericssonu uskutečňuje více než 40 % celosvětové mobilní komunikace a naše společnost zajišťuje servis sítí zákazníků s více než 2 miliardami uživatelů.

Působíme ve 180 zemích a zaměstnáváme více než 100 000 pracovníků. Firma Ericsson byla založena v roce 1876 a sídlí ve Stockholmu ve Švédsku. V roce 2013 činily tržby naší společnosti 227,4 miliardy švédských korun (35 miliard amerických dolarů). Ericsson je zapsán na stockholmské burze NASDAQ OMX a newyorské burze NASDAQ.

www.ericsson.com
www.twitter.com/ericssonpress
www.facebook.com/technologyforgood
www.youtube.com/ericssonpress