Ukládejte a přeposílejte svá oblíbená videa díky nové aktualizaci Skype Qik

Praha 16. prosince 2014 – Skype vydal novou aktualizaci pro aplikaci Skype Qik. Verze 1.3 přináší vylepšení vytvořená na základě uživatelské zpětné vazby. Nově je tak možno uložit si oblíbená videa ze Skype Qik nebo je přeposlat dalším přátelům. Aktualizace také upravila design konverzací, díky čemuže je nyní odesílání zpráv a videí ještě jednodušší a rychlejší. Nová verze Skype Qik 1.3 je již nyní ke stažení na Google Play Store a Windows Phone Store. Aktualizace pro iOS bude na Apple Store k dispozici v následujících dnech. (TZ)

,,Představujeme našim uživatelům další aktualizaci Skype Qik, která vznikla na základě jejich nápadů a návrhů. Navíc se mohou těšit ještě na speciální vánoční překvapení,“ řekl Tomáš Vocetka, ředitel Skype Česká republika.

Skype i nadále pracuje na neustálém zdokonalování svého produktu, a to i na základě nápadů a komentářů svých uživatelů. V případě jakýchkoli návrhů na vylepšení funkce aplikace Skype mohou uživatelé využít například blog Skype Community, Twitter nebo Facebook společnosti Skype.

O Skype

Skype je softwarová společnost, založená v roce 2003, která se během necelých deseti let své existence stala jedním ze světových lídrů v oblastí komunikačního softwaru. Jejím cílem je bourat hranice v komunikaci napříč celým světem. Nabízí zdarma služby messagingu, video přenosů a hlasových hovorů a to zcela zdarma. V roce 2011 se stal Skype divizí společnosti Microsoft. Skype je možné stáhnout zdarma do počítačů, mobilů a tabletů bezplatně nawww.skype.com.

Pro novinky o produktu  Skype navštivte Blog: http://blogs.skype.com, 
Twitter: twitter.com/skype, nebo Facebook: www.facebook.com/skype.