CZECH NEWS CENTER, a.s. (CNC) rozšiřuje svůj záběr, je novým vydavatelem časopisu OK! Magazine.

CNC nově rozšířilo svoje portfolio časopisů o další ženský titul, tentokrát v glossy segmentu. (TZ)

OK! Magazine je nejčtenější časopis na světě, je to nadnárodní licencovaný magazín, který vychází ve 25 zemích světa. Jedná se o měsíčník s prodejní cenou 69 Kč, jež nabízí na mnoha stránkách atraktivní obsah se zaměřením na domácí i světové celebrity, rozhovory, módní trendy a další témata ze společenského života.

OK! Magazine vychází v České republice od roku 2012 a do portfolia CNC bude zařazen v únoru 2015.

Vstup do tohoto nového segmentu je příležitost k rozšíření nabídky inzertních balíčků, nejen v printovém obsahu, ale i v on-line sekci. OK! Magazine tak logicky doplní ostatní magazíny vydavatelství CZECH NEWS CENTER jako je Blesk pro ženy, Blesk Vaše recepty, Blesk zdraví a Blesk Hobby.

CZECH NEWS CENTER a. s. je nejsilnějším mediálním domem na českém trhu, který prostřednictvím svých produktů oslovuje téměř 3,5 miliónů čtenářů tisku a více než dva milióny návštěvníků internetu. Desítky tisíc dalších využívají ostatní digitální produkty a aplikace CNC.

Pod společností působí také dvě tiskárny sídlící v Praze a Ostravě, jež jsou vlastněny a provozovány pod hlavičkou CZECH PRINT CENTER a.s.. Mezi velmi úspěšné projekty společnosti patří první virtuální mobilní operátor – BLESKmobil, který svým zákazníkům nabízí výhodné ceny za volání bez závazků, čímž si vydobyl pozici nejsilnějšího virtuálního operátora v zemi.