Toshiba získala prestižní ocenění Red Dot Award

Praha, Česká republika, 16. dubna 2015 – Toshiba Europe GmbH obdržela ocenění Red Dot Award 2015 za produktový design notebooků Chromebook 2 a Portégé Z20t. (TZ)

Do kategorie produktového designu soutěže Red Dot Award 2015 bylo přihlášeno 1 994 společností z 56 zemí. Do nejprestižnější soutěže tohoto druhu na světě bylo nominováno celkem 4 928 zařízení. Ocenění Red Dot je celosvětově vnímáno jako známka dokonalého designu.

Toshiba Portégé Z20t

Portégé Z20t v sobě snoubí výkon procesoru Intel® Core™ M a flexibilitu tabletu. Oddělitelný notebook s Full HD displejem o úhlopříčce 31,75 cm (12,5”) je určen zejména profesionálům. Díky otočnému kloubu a baterii s výdrží až 17 hodin usnadní vaše prezentace, psaní poznámek během schůzek i další každodenní úkoly. Portégé Z20t je tenké a lehké mobilní zařízení, které chrání vaše data technologií Trusted Platform Module (TPM). Můžete se tak soustředit výhradně na práci.

Toshiba Chromebook 2

Chromebook 2 umožňuje uživatelům naplno si užít zábavu, ať už sledují film na Full HD IPS displeji nebo poslouchají hudbu ze skvělých stereo reproduktorů Skullcandy®. Optimalizovaný displej s úhlopříčkou 33,8 cm (13,3″) oceníte i při práci a hmotnost pouhých 1,35 kg je vynikajícím základem při cestování. Díky dlouhé životnosti baterie a užitečným aplikacím budete moci být skutečně produktivní při práci, studiu i zábavě.

Toshiba on-line

Specifikace a popis nejnovějších produktů společnosti Toshiba včetně dalších informací naleznete na stránkách http://www.toshiba-czech.com/.

Všechny uvedené ochranné známky jsou majetkem svých příslušných vlastníků.

Přesné specifikace produktů závisí na konkrétním modelu a dostupnosti v místě prodeje.

O společnosti Toshiba

Toshiba Corporation, společnost řazená do žebříčku Fortune Global 500, své působení v oblasti pokročilé elektroniky, elektrických spotřebičů  a systémů člení do pěti strategických oblastí: Energy & Infrastructure, Community Solutions, Healthcare Systems & Services, Electronic Devices & Components a Lifestyles Products & Services. Ve své činnosti se řídí základními principy Toshiba Group nazvanými „Committed to People, Committed to the Future” a své globální aktivity směřuje k tomu, aby dokázala zajistit růst prostřednictvím kreativity a inovací. Toshiba přispívá k vytváření světa, ve kterém žijí lidé bezpečně, s jistotou a v pohodlí.

Toshiba byla založena v Tokiu v roce 1875 a dnes stojí za globální sítí více než 590 firem zaměstnávajících na 200 000 lidí s ročními tržbami přes 6,5 trilionu yenů (63 miliard USD). Pro více informací navštivte www.toshiba.co.jp/index.htm

Společnost Toshiba Europe GmbH se sídlem ve městě Neuss v Německu je pobočka v plném vlastnictví společnosti Toshiba Corporation v Tokiu.