Nejžádanějším zaměstnavatelem regionu je potřetí v řadě eBRÁNA

25. května 2015, Pardubice – V Pardubickém kraji vede mezi studenty vysokých škol společnost eBRÁNA – titul Nejžádanější zaměstnavatel regionu 2015 (The Most Desired Company) získala již potřetí. (TZ)

„Dříve byla eBRÁNA známá spíš jako technologická firma plná programátorů, což zajímalo hlavně studenty IT oborů. To se nám ale v posledních letech v očích veřejnosti daří měnit. Dostáváme se víc do povědomí jako marketingová agentura. A je to tak správně, protože internetový marketing dělá necelou polovinu celkového obratu firmy. To zároveň dává prostor studentům nejen IT oborů, kteří se u nás mohou uchytit jako specialisté online marketingu,“ doplňuje Ivana Palarčíková, vedoucí personálního oddělení eBRÁNA.

Titul Nejžádanější zaměstnavatel regionu je udělován v rámci celorepublikové soutěže Zaměstnavatel roku a do této kategorie není možné se přihlásit. Firmu, ve které by chtěli začít svou kariéru, si volí studenti vysokých škol sami. Titul dokazuje jednak známost firmy v regionu pro svou zaměstnaneckou politiku a firemní kulturu, ale také dobré reference jako prvozaměstnavatele mezi studenty a absolventy. Hlasující nevybírají z předem připraveného seznamu, ale jmenují firmu, ve které by chtěli pracovat, spontánně.

Nejžádanější zaměstnavatel regionu (The Most Desired Company) je jednou z kategorií soutěže Zaměstnavatel roku, pořádané Klubem zaměstnavatelů v ČR. V této kategorii odpovídají v průzkumu studenti ekonomických, technických a humanitních oborů vysokých škol a vybírají společnost, ve které by chtěli po skončení studií pracovat. Odborným garantem kategorie je organizace AIESEC ČR.

eBRÁNA, s.r.o., je v současnosti jednou z největších českých firem, které nabízejí webová řešení a online marketing. Za dobu svého fungování spustila již více než 3 000 webových projektů a její tvorba je pravidelně oceňována v celorepublikových soutěžích WebTOP100 a Firemní web roku.