Seznamka Tykadla.cz umožňuje zobrazit seznamovací inzeráty i s fotkou na TV Óčko

Od počátku srpna 2015 zajišťuje online seznamka Tykadla.cz pro hudební televizi Óčko provoz nové seznamovací služby, která uživatelům umožňuje vložit seznamovací inzerát přímo do živého vysílání TV Óčko. Tykadla.cz jsou jedinou online seznamkou, která na svých stránkách vyvinula rozhraní, jehož pomocí mohou přihlášení uživatelé vytvořit seznamovací inzerát doplněný vybranou fotkou z jejich profilu, a po jeho odeslání se ukázat všem divákům, kteří právě sledují živé vysílání pořadu Óčko flirt. Služba nese název Óčko flirt Tykadla a běží každý všední den od 22:30 do 6:00, o víkendech již od 22h. Služba je zatím placená, zobrazení inzerátu i s fotkou vyjde na 50 Kč. (TZ)

„Mám ze spolupráce s hudební televizí Óčko velkou radost. Nic si nepřeji víc, než aby se prostřednictvím stránek Tykadla.cz seznámilo co nejvíce lidí. Všichni lidé na Tykadlech mají teď mnohanásobně větší šanci najít právě toho člověka, který jim v jejich životě chybí. A nemusí jít jen o seznámení, mezi diváky živého vysílání si může každý najít svého budoucího kamaráda, parťáka pro sport, společníka pro  zábavu nebo kulturu. Stačí k tomu mít založený profil na Tykadla.cz a trochu štěstí.“ vysvětluje zakladatel serveru Tykadla.cz Bob Řeřicha.

Online seznamka Tykadla.cz odstartovala v roce 2013 a po dvou letech se zde dnes seznamuje přes 30 000 registrovaných uživatelů. Od běžných seznamek se odlišuje především svým konceptem. Na Tykadlech lze vyhledávat lidi jednak podle typu osobnosti, ale také podle tzv. vizuálních typů, tedy podle toho, jaký dojem lidé budí na první pohled.

Bob Řeřicha začínal ve firmách L´Oréal a Renault, stal se kreativním ředitelem Pears Health Cyber, a vedl kreativní projekty v digitální agentuře Symbio Digital. Od roku 2012 se věnuje online vývoji a Tykadla.cz jsou jeho prvním autorským projektem.