Canon zredukuje počet ztracených faktur ve firmě až o dvě třetiny

PRAHA, 10. prosince 2015 – Zrychlení zpracování faktur až o 42 %, eliminace pozdních plateb až 20 %, redukce počtu ztracených faktur až o 66 %, zpracování kratší o 5 dní a 2,5 násobně vyšší rychlost přístupu k dokumentu. To jsou základní přínosy automatického zpracování faktur, s nimiž společnost Canon seznámila zájemce na sérii seminářů pořádaných v Praze, Brně a Ostravě. (TZ)

„Mezi hlavní důvody využití digitalizace dokumentů patří jejich snazší a rychlejší dohledatelnost a sdílení, zlepšení produktivity práce a snížení potřeby skladovacích prostor,“ říká Antonín Brož, ředitel přímého prodeje Canon CZ. „Našim zákazníkům pomáháme projít přeměnou na digitální podnik, který získává výhodu tím, že s dokumenty pracuje efektivně a dokáže vyhodnotit a řídit rizika. Některá dokonce bere Canon na sebe – našim zákazníkům například poskytujeme stoprocentní záruku na částky a měny faktur, které zpracováváme. Zároveň náš klient může využívat výhody, které plynou z precizního zpracování faktur, například bonusy za včasné platby,“ dodává Antonín Brož.

Na seminářích, které moderoval a do kontextu současného IT trendu „X as a Service“ zařadil přední publicista a analytik Petr Koubský, se Canon soustředil jen na část své nabídky v segmentu správy dokumentů – na oblast zpracování faktur.

„Canon je v oblasti outsourcingu dokumentových procesů vedoucím poskytovatelem již více než 15 let. Naše kompetence zahrnují komplexní správu firemní dokumentace a komunikace. Díky celosvětovému působení jsme schopni dosáhnout u našich zákazníků vyšší efektivity s prokazatelně nižšími provozními a fixními náklady. Za uplynulých 5 let jsme našim zákazníkům v ČR ušetřili desítky milionů Kč,“ uvádí Antonín Brož.

Nabídka Canon zahrnuje široké portfolio služeb, které pomáhají zákazníkům řešit problémy s produkcí a distribucí dokumentů, efektivitou dokumentových procesů, přístupem k dokumentům a řízením souvisejících rizik, a mnoho dalších. Služby pokrývají celý cyklus dodávky od návrhu přes implementaci po zajištění provozu. Canon nabízí také konzultační služby s cílem pomoci podnikům vytvořit vhodnou strategii řízení dokumentů, komunikační strategii a podporu na cestě stát se digitálním podnikem. Divize Canon Business Services, která se na tyto služby v rámci Canon specializuje, má v 18 zemích oblasti regionu EMEA (Evropa, Blízký východ, Afrika) 500 zákazníků a 3000 zaměstnanců.

– KONEC –

O společnosti

Společnost Canon Europe je dceřinou společností japonské společnosti Canon Inc., předního světového inovátora a poskytovatele fotografických a zobrazovacích technologií.

Společnost Canon, Inc., byla založena v roce 1937 a již více než 70 let úspěšně působí v oblasti výzkumu a vývoje optických systémů.

Další informace o společnosti Canon Europe a Canon CZ jsou k dispozici na www.canon.cz.