Dostupnyadvokat.cz získal do svých řad významnou posilu

Tým on-line advokátní služby Dostupnyadvokat.cz posílil od začátku roku přední český odborník z oblasti e-commerce Jiří Chomát, který povede produktovou strategii a marketing celého projektu. (TZ)

Jiří Chomát působil devět let ve společnosti Seznam.cz, kde vedl projekt Sklik.cz, který prakticky vybudoval. Poté začal podnikat jako nezávislý konzultant v oblasti e-commerce, kde se jedním z jeho prvních samostatných projektů  stal právě
Dostupnyadvokat.cz.

„Do našeho podnikání Jiří Chomát přichází jako profesionální konzultant, který přináší cenné zkušenosti a vhled do celého on-line marketingu a podnikání na internetu. Pro náš, stále se rozvíjející, tým představuje opravdu profesionální posilu,“ uvádí zakladatel projektu Dostupnyadvokat.cz Ondřej Preuss. Zodpovědný bude za marketingovou strategii celého projektu, zejména pak strategické úpravy produktů a webu (UX), jeho další rozvoj a vývoj nových produktů. „Věříme, že nám Jiří Chomát pomůže v zatraktivnění našeho webu a zjednodušení systému poskytování právního poradenství on-line, tak aby naše služby byly dostupné opravdu všem bez rozdílu věku, vzdělání i počítačové gramotnosti pohodlně z domova či z kanceláře. Rovněž ve spolupráci s Jiřím plánujeme zavedení nové produktové řady pro živnostníky a drobné podnikatele“, dodává Ondřej Preuss.

Projekt Dostupnyadvokat.cz se primárně zaměřuje na on-line právní poradenství v oblasti pracovního práva a nemovitostí. „Největší zájem je v poslední době o poradenství ohledně převodů bytů, nájmu, rad pro společenství vlastníků jednotek,“ upřesňuje Ondřej Preuss. U každé služby, která je prostřednictvím webu poskytnuta platí, že přináší nejen službu, ale také zárukukvality a vyloučení právního rizika pro zákazníka, kterou garantuje osoba advokáta. Lidé si však zvykli i na službu obecné konzultace a řeší s právníky nejrůznější problémy od kontroly smluv až po předžalobní výzvy.

O portálu dostupnyadvokat.cz

Dostupnyadvokat.cz našel inspiraci v podobných službách, které úspěšně fungujícími v zahraničí, a to zejména ve Velké Británii. Myšlenka vytvoření podobného nástroje pro Českou republiku, kterým lze otevřít svět advokacie úplně každému vznikla v roce 2010. O čtyři roky později byl pak spuštěn web, který je skutečným nástrojem, jak klientovi zajistit kvalitní, rychlou a dostupnou právní službu za předem jasně dohodnutou cenu.

Dostupnyadvokat.cz pomůže široké veřejnostu vyřešit právní otázky z oblasti práva nemovitostí, pracovního práva, převodu motorových vozidel a dalších oborů. Poskytuje také možnost konzultace individuálních právních případů. Veškeré úkony si klient objedná jednoduše on-line. Vybírat přitom může z předem sestavených balíčků, které jsou vytvořeny na míru potřebám klienta.