Již zítra vychází Blesk extra speciál – Po stopách Karla IV. 555 + 1 tip na výlety

Ve středu 27. dubna vychází druhý díl populárnhího průvodce Českem z edice Blesk Extra! K dostání bude u všech dobrých prodejců tisku a na vybraných prodejních místech Českých drah. První díl vyšel 30. dubna loňského roku pod názvem Průvodce 55 hradů a zámků. (TZ)

Druhý díl oblíbeného projektu Blesku nabízí přehledné a kvalifikované informace o klíčových kulturních památkách naší vlasti, tentokrát s důrazem na památky spjaté s osobností císaře Karla IV.  Kromě tipů na výlety po celé ČR v publikaci najdete slevové kupony na služby partnerů projektu – vstupné do hradů a zámků, zooparků, center volného času, slevy v pivovarech a restauracích, a to včetně kuponů na jízdné v síti Českých drah!

Blesk extra speciál Po stopách Karla IV. nabídne 132 stran zábavy a slev za pouhých 69 Kč. Publikaci můžete koupit také prostřednictvím objednávkové SMS!

CZECH NEWS CENTER a.s. je nejsilnějším mediálním domem na českém trhu, který prostřednictvím svých produktů oslovuje téměř 3,5 miliónu čtenářů tisku a téměř 3,5 miliónu návštěvníků internetu. Desítky tisíc dalších využívají ostatní digitální produkty a aplikace CNC. Časopisy Reflex, Svět motorů a ABC získaly ocenění v soutěži Časopis roku 2015..

Mezi další úspěšné projekty patří BLESK mobil – nejsilnější virtuální operátor v zemi, BLESK peněženka – první dobíjecí platební karta v ČR, a BLESK energie – úsporný dodavatel plynu a elektřiny. Pod společností působí také tiskárny s názvem CZECH PRINT CENTER a.s.