Telefony Honor 7 a Honor 6 jsou nyní k dostání s výrazně lepší cenou

Praha, 2. května 2016 – Značka telefonů Honor oznámila na prvního máje trvalé snížení cen
u dvou svých modelů. Týká se 5,2“ smartphonu honor 7, telefonu s odolným kovovým tělem a řadou užitečných funkcí, jako jsou programovatelné smart tlačítko, čtečka otisků prstů
a kompatibilita se všemi lokálními LTE standardy. Za výhodnější cenu je také stále oblíbený Honor 6 s jemným 5“ FullHD displejem, kvalitními fotoaparáty i ochranným sklem Gorilla Glass. Za novou cenu budou oba modely dostupné u všech prodejců včetně operátorů. (TZ)

Vlajková loď honor 7: elegantní vzhled s kvalitní výbavou

Exkluzivní vzhled dodává telefonu zadní kryt vyrobený z odolného kovu s tenkou keramickou vrstvou. Velikost přístroje s úhlopříčkou 5,2“ a specifické umístění ovládacích prvků zajišťuje pohodlné ovládání telefonu jednou rukou. Bezrámečková čtečka otisků prstů umožňuje velmi rychlé ověření uživatele a následné probuzení telefonu. Díky ergonomicky umístěnému senzoru je možné i přiřazení gest, pak lze například přijmout hovor nebo pořídit fotografii. Na levém boku má telefon zabudované smart tlačítko s programovatelnými funkcemi.

Vlajkovou loď značky Honor pohání osmijádrový procesor HiSillicon Kirin 935, výkon posiluje 3GB operační paměť, vnitřní pamět je 16 GB.

Baterie s kapacitou 3100 mAh nabízí dlouhou výdrž na jedno nabití a funkci pro ultra rychlé nabíjení. Smartphone plně podporuje všechna lokální LTE pásma.

Honor 7 disponuje dvěma kvalitními fotoaparáty, oba mají množství kreativních fotografických funkcí pro ještě lepší výsledky. Hlavní fotoaparát s rozlišením 20 MPx se světelností f/2.0 umožňuje pořizování ostrých snímků i za špatných světelných podmínek. Přední širokoúhlý 8MPx fotoaparát se světelností f/2.4 doplňuje zabudovaná osvětlovací dioda.

Honor 6: moderní a rychlý smartphone s dlouhou výdrží

Honor 6 byl vůbec prvním telefonem, který značka uvedla na náš trh. Nabízí nadprůměrnou životnost baterie s kapacitou 3 100 mAh.

Jemný 5“ FullHD displej s ultratenkou dotykovou vrstvou je chráněný proti uplývání otisků prstů
a vybavený krycím sklíčkem Gorilla Glass 3. generace proti mechanickému poškození. O výkon se postará osmijádrový procesor HiSilicon Kirin 920 ve spojení s 3GB operační pamětí. Honor 6 je vybavený  16GB interní pamětí.

Honor 6 má dva kvalitní fotoaparáty –  13MPx zadní a 5MPx přední s podporou panoramatických selfie.

TRVALÉ SNÍŽENÍ CEN

V České republice je možné telefony s trvale nižší cenou sehnat od 1. května, a to u všech obchodních partnerů bez výjimky. Nová cena honoru 7 je 8 990 Kč. Akce se týká smartphonu ve stříbrném a šedém provedení. Honor 6 je nově k dostání za 6 499 Kč. Původní cena honoru 7 byla přitom 9 990 Kč, 7 999 Kč u Honoru 6.

O značce mobilních telefonů Honor

Honor je nová odvážná značka. Značka pro zákazníky, kteří se nebojí dělat věci jinak – proti zažitým konvencím. Honor přichází na trh s úplně novým obchodním modelem navrženým pro moderního zákazníka. Zařízení Honor spoluvytváří uživatelé v rámci modelu Consumer to Business. Značka vychází svým zákazníkům vstříc nejen designem konkrétních zařízení, ale také přímým distribučním modelem. Zákazník, který si zakoupí zařízení značky Honor, nezíská jen mobilní telefon. Získá dlouhotrvající svazek se značkou odhodlanou přispět ke splnění všech jeho potřeb ve světě moderních komunikací.

Více informací naleznete na www.hihonor.com nebo na našem Facebooku www.facebook.com/HonorCZSK.