Samsung přichází s novým náramkem Gear Fit2 a bezdrátovými sluchátky Gear IconX

Nový náramek Gear Fit2 nabídne GPS, interní kapacitu paměti 4 GB a certifikaci krytí IP68, díky které je odolný proti prachu a vodě. Doplní ho bezdrátová sluchátka Gear IconX, která ocení zejména sportovní nadšenci. Obě zařízení mají zabudovaný hudební přehrávač a spolehlivě zmapují veškeré aktivity uživatelů. (TZ)

Gear IconX Product 0 Samsung Gear Fit2_02Praha, 2. června 2016 – Společnost Samsung Electronics Co., Ltd., rozšiřuje nabídku nositelných zařízení o sportovní náramek Gear Fit2 a bezdrátová sluchátka Gear IconX. Novinky mají vestavěnou GPS i samostatný hudební přehrávač. Pomáhají tak získávat skvělé zážitky ze cvičení.

„Sledování délky a intenzity aktivit je pro sportovce důležitou motivací. Gear Fit2 jsou současně stylovým doplňkem i fitness trenérem. Na českém trhu je doplní bezdrátová sluchátka Gear IconX, která uživatelům nabídnou nejen komfort při nošení, ale také řadu užitečných funkcí,“ říká Roman Šebek, ředitel divize mobilních zařízení společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Fitness náramek Samsung Gear Fit2 má ve výbavě GPS a senzor tepové frekvence, takže poskytuje přesné a podrobné informace o průběhu cvičení a naměřených hodnotách. Zároveň uživatel získává okamžitou zpětnou vazbu o tréninku. Bezdrátová sluchátka Samsung Gear IconX poskytují zpětnou vazbu při běhání. Obě novinky pomáhají uživatelům na různé úrovni zdatnosti, ať už trénují na maraton nebo při každodenní procházce po okolí.

„Zdravý životní styl je jednou z nejvyšších priorit pro pocit naplnění. Naše nositelná zařízení mohou posílit stávající cvičební postupy a propojit trénink se zábavou. Gear Fit2 a Gear IconX umožňují uživatelům získat maximum zážitků ze cvičení a každodenních aktivit,“ upozorňuje Younghee Lee, výkonná viceprezidentka globálního marketingu divize mobilních zařízení společnosti Samsung Electronics.

Náramek Samsung Gear Fit2: pokročilé funkce pro fitness

  • Ergonomický, elegantní a štíhlý design pro pohodlné každodenní použití.
  • Prohnutý Super AMOLED displej (barevný) s vysokým rozlišením pro snadné monitorování cvičení nebo čtení zpráv a odpovídání na textové notifikace.
  • Vestavěná GPS navigace a senzor tepové frekvence pro přesná data o jakékoliv aktivitě podle vašeho životního stylu.
  • S funkcí Auto Activity Tracking nemusejí uživatelé aktivovat fitness náramek manuálně, stačí se dát do běhu, chůze, jízdy na kole nebo cvičení na posilovacích strojích.
  • Snadný přenos dat o cvičení mezi aplikací S Health a dalšími fitness aplikacemi. Funkce Step Challenges umožňuje vzájemné soupeření s přáteli.
  • Náramek slouží jako hudební přehrávač, takže uživatelé nepotřebují během cvičení mobilní zařízení.

Sluchátka Samsung Gear IconX: zážitky bez omezení

  • Nošení sluchátek je lehké, bezpečné a pohodlné díky třem různým velikostem ušních nástavců a třem typům vnějšího provedení. Sluchátka lze aktivovat pouhým vložením do uší.
  • Sledování dat o kondici, jako je vzdálenost, rychlost, doba trvání, srdeční frekvence a spálené kalorie. Snadná synchronizace s aplikací S Health.
  • Funkce Voice Guide poskytuje okamžitou hlasovou zpětnou vazbu na trénink a poskytuje výjimečné zážitky při poslechu hudby.
  • Díky funkci Bluetooth a vnitřní paměti, která pojme až 1 000 skladeb ve formátu MP3, mohou uživatelé ovládat playlist jednoduše dotykem nebo pohybem prstu po sluchátku.

Fitness náramek Samsung Gear Fit2 bude v České republice k dispozici v polovině června za 4 999 Kč s DPH. Sluchátka Gear IconX se dostanou do prodeje od třetího čtvrtletí 2016 za 5 999 Kč s DPH. Další informace o produktech naleznete na www.samsungmobilepress.com nebo
news.samsung.com/galaxy.

Tabulka technických specifikací Samsung Gear Fit 2

Displej Zahnutý, dotykový Super AMOLED displej o velikosti 1,5”, 216 x 432
Velikost 24,5 mm × 51,2 mm
Operační systém Tizen
Chipset Dvoujádrový (1 GHz)
Paměť 512 MB RAM / 4 GB interní paměť
Baterie 200 mAh (výdrž 3 až 4 dny)
Senzory Akcelerometr (snímač zrychlení), gyrosnímač, barometr, snímač srdečního tepu, GPS
Konektivita Bluetooth 4.2
Kompatibilita Android 4.4 / RAM 1,5 GB a vyšší
Audio Podporované formáty: MP3, WMA, WAV, AAC, M4A, AMR, AWB, OGG, OGA, 3GA
Ostatní Certifikace IP68, hudební přehrávač, notifikace

Tabulka technických specifikací Samsung Gear IconX

Váha Sluchátka: 6,3 g / celé balení: 52 g
Rozměry 18,9 × 26,0 mm / celé balení: 92,0 × 35,3 mm
Konektivita Bluetooth 4.1
Paměť 4 GB interní paměť / až 1000 skladeb
Senzory Snímač srdečního tepu, akcelerometr, kapacitní dotykový senzor
Baterie Sluchátka 50 mAh / nabíjecí kolébka 320 mAh
Reproduktor Dynamic Driver
Kompatibilita Android 4.4 / RAM 1,5 GB a vyšší
Ostatní Odolný proti stříkající vodě (P2i Nano Coating)

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiruje svět a utváří budoucnost pomocí převratných idejí a technologií. Nově definuje svět televizorů, smartphonů, nositelných zařízení, tabletů, fotoaparátů, domácích spotřebičů, tiskáren, lékařského vybavení, síťových systémů, polovodičů a LED řešení. Novinky naleznete v Samsung Newsroom na stránkách news.samsung.com.