Gambrinus představuje svůj pivní festival Gambrinus den. Digitální kampaň zajistí TRIAD Advertising.

Na konci června (25. 6.) pořádá značka piva Gambrinus první ročník festivalu nesoucí název Gambrinus Den, který se koná v centru Plzně. V kampani se spoléhá především na digitál, který doplní radiospot a venkovní plochy. Digitální část kampaně včetně hlavního spotu vyrobila agentura TRIAD Advertising, klíčový vizuál a radiospot vznikl v McCann Erickson Prague. (TZ)

https://www.youtube.com/watch?v=6Sniruzr5Ck&authuser=0

V sobotu 25. 6. se centrum Plzně promění na jednu velkou pivní zahrádku. „Pivo Gambrinus je s Plzní spojeno stejně jako skvělý fotbal. Právě 25. června, což je datum založení pivovaru, si chceme se všemi Plzeňáky připomenout, že Gambrinus je v Plzni doma.  Připravujeme proto velký pivní festival, na kterém se návštěvníci můžou těšit na největší pivní zahrádku v České republice, na které bude až 5 000 míst k sezení, na čepování piva hlavně do skla, všechna piva za stejnou cenu a také na speciální festivalovou várku, uvařenou jen pro tuten den“, řekl Marek Dvořák, Marketingový Manažer značky Gambrinus.

Hlavní část kampaně se odehrává v digitálním prostředí a její pozornost je soustředěna na úvodní videoklip TUTEN DEN VŠICHNI SEM! od kapely SEMTEX. Jak pozvete Plzeňáka na pivní festival v Plzni? Tak aby se s pozvánkou ztotožnil a aby ho bavila! Festival se nese v duchu oslavy piva za doprovodu plzeňských kapel. Proto jsme napsali, zhudebnili a natočili klip k festivalové hymně. Text písně je v plzeňském dialektu, hraje jí plzeňská kapela Semtex. V klipu mimo jiné uvidíte i bývalého kapitána FC Viktoria Plzeň – Pavla Horvátha. Zároveň se nám společně s kapelou Semtex podařilo vytvořit melodii tak chytlavou, že si ji lidé budou broukat ještě dlouho po skončení festivalu“, popsal Martin Mareš, Creative Director ve společnosti TRIAD Advertising.

Videoklip vznikl v produkčním týmu agentury TRIAD Advertising a režie se chopil David Chvátal za asistence Martina Lysého z produkční společnosti Riot. Text k písni napsal Matouš Hekela a hudbu složil Michal Röhrich z kapely SEMTEX.

Kromě videoklipu uvidí lidé na internetu i pozvánky od známých plzeňských osobností. Celá komunikace je dále protažena do rádia a OOH ploch.

Těšíme se na vás v Plzni!