Tým KPC Group, zastoupení Gartner posiluje

Jan Denemark rozšířil tým společnosti KPC-Group – výhradní zastoupení Gartner pro ČR, SR a Rumunsko. Na pozici Account Executive bude zodpovědný především za spolupráci se zákazníky v oblasti finančního sektoru na českém trhu. Do KPC-Group Jan přichází ze společnosti Arbes, kde působil na pozici generálního ředitele a by zodpovědný především za inovace a rozvoj stávajících a nových produktů a služeb a vytvoření ucelené nabídky pro tuzemský i zahraniční trh. (TZ)

„Díky svým zkušenostem s potřebami finančního sektoru dokáže Honza lépe porozumět požadavkům našich klientů a bude jim hodnotným partnerem při diskuzi nad jejich prioritami,“ komentuje posilu ředitel zastoupení společnosti Gartner v Praze, Oldřich Příklenk, a dodává „a také mě těší, že do našeho týmu přišla mužská posila ;).“

„Gartner je pro mne synonymem profesionálních objektivních analýz, doporučení, průzkumů a znalostí v oblasti ICT. Klientům Gartneru budu tak prezentovat produkty a služby s vysokou přidanou hodnotou, které zejména v dnešní době „digitálních transformací a velkých IT výzev“ získávají na významu. Těším se na spolupráci s kolegy v lokálním týmu KPC a na nové zkušenosti a znalosti, které v Gartneru získám,“ dodává ke své nové roli Jan Denemark.

Další vítanou posilou je Marek Kocák, který nastoupil v září na pozici Junior Executive Client Manager. Marek se bude věnovat především benchmarkům a analytice.

O společnosti KPC Group

KPC-Group, s.r.o., působí v ČR, SR a Rumunsku jako výhradní zastoupení Gartner, vedoucí nezávislé výzkumné a poradenské společnosti, jejímž cílem je pomáhat svým klientům dělat správná rozhodnutí v oblasti IT.

Kromě prodeje služeb společnosti Gartner zajišťuje KPC-Group lokální podporu vrcholových manažerů a CIO, členů exekutivních programů Gartner, a služby v oblasti měření výkonnosti IT. Prostřednictvím KPC-Group využívá Gartner v regionu přes 50 firem a státních institucí.

Společnost KPC-Group byla založena v lednu 2001. V letech 2005, 2007 a 2008 byla vyhodnocena jako nejlépe fungující zastoupení Gartner na světě. Od října 2010 je provozovatelem informační služby INSIDE.