Personální změny ve společnosti Mainstream Technologies

Praha, 1. listopadu 2016 – Společnost Mainstream Technologies, s.r.o., poskytovatel profesionálních ICT řešení a držitel ocenění Microsoft Partner of the Year 2014 a 2015, oznámila personální změnu na pozici Sales Director. (TZ)

Od 1. září zastává pozici Sales Director Libor Pecháček. V této funkci řídí a koordinuje obchodní aktivity společnosti a rozvíjí vztahy se zákazníky a partnery. Doposud zastával tuto pozici Ladislav Šolc, který zůstává v roli Managing Director a věnuje se strategickému řízení a rozvoji společnosti.

„Jsem rád, že se Libor stal součástí našeho týmu. Jeho zkušenosti a energie jsou pro nás přínosem. Liborovy hlavní cíle jsou řízení vztahů se  stávajícími zákazníky a partnery, tvorba a implementace obchodní strategie společnosti a řízení obchodního týmu.“ říká ke změně Ladislav Šolc, jednatel Mainstream Technologies, s.r.o.

Libor Pecháček

Libor Pecháček se pohybuje v IT oboru více jak 16 let a má bohaté zkušenosti jak z oblasti obchodu, tak realizace IT zakázek. Do Mainstream Technologies přišel ze společnosti Cleverlance Enterprise Solutions, kde zastával roli Business Development Managera.  

O Mainstream Technologies, s.r.o.

Společnost Mainstream Technologies, s.r.o. se specializuje na poskytování vysoce odborných služeb v oblasti informačních technologií nejen v České republice. Z pozice systémového integrátora navrhuje a implementuje podniková řešení se zvýšenými nároky na odolnost, bezpečnost a dostupnost se zaměřením na digitální firemní komunikaci, Core IT a bezpečnost, mobilitu, cloud a systémy pro podporu projektového řízení. Nabízená řešení jsou pak často (ne však výhradně) postavena na produktech společnosti Microsoft a Mainstream Technologies patří k jejím předním českým partnerům. Jako jediná v České republice získala dva roky po sobě ocenění Partner roku společnosti Microsoft a je držitelem kompetencí Microsoft na zlaté úrovni v oblastech Cloud Platform, Cloud Productivity, Collaboration and Content a Datacenter.

www.mainstream.cz