Kupte si sadu CorelDRAW® Graphics Suite X8 a získejte zpět 100 EUR: Užijte si čirou kreativitu s výjimečnou úsporou

PRAHA – 7. listopadu 2016 – Společnost Corel vyhlašuje nejnovější akci vrácení části nákupní ceny u sady CorelDRAW® Graphics Suite. Kupte si sadu CorelDRAW Graphics Suite X8 od svého oblíbeného autorizovaného prodejce produktů Corel a získejte zpět část nákupní ceny ve výši 100 EUR. Akce probíhá do 31. prosince 2016. (TZ)

Sada CorelDRAW Graphics Suite X8 nabízí vše, co potřebujete k vytváření úžasných návrhů, poutavých webů, ohromujících fotografií a mnoho dalšího,“ říká Jo Levens, ředitel globálního marketingu společnosti Corel. „Díky této speciální akci, která vylepšuje již tak skvělou nabídku, nebyla nikdy lepší příležitost pořídit si tento komplexní grafický software a být kreativní.

Sada CorelDRAW Graphics Suite X8 umožňuje uživatelům vytvářet profesionální návrhy rychleji díky zjednodušeným pracovním postupům, bezkonkurenčnímu výkonu a ovládání. S rozšířenou podporou systému Windows 10, více monitorů a displejů s rozlišením 4K tato sada umožňuje začínajícím uživatelům, ostříleným profesionálům, majitelům malých firem i amatérským grafikům dosahovat profesionálních výsledků snadno a s jistotou. Objevte sílu vysoce výkonných a intuitivních nástrojů, jako je nový Corel Font Manager, nástroj Retušovací klonování a přizpůsobitelných pracovních ploch pro vytváření log, brožur, webové grafiky, reklam pro sociální sítě a jiných originálních projektů.

Postup při uplatnění nároku vrácení části nákupní ceny

Stačí koupit sadu CorelDRAW Graphics Suite X8 (pouze standardní plné verze ke stažení nebo v krabici) od vybraného autorizovaného prodejce produktů Corel do 31. prosince 2016 a poté odeslat žádost o vrácení části nákupní ceny ve výši 100 EUR!*

  1. Navštivte stránku www.coreldraw.com/cashback, vyplňte formulář žádosti a odešlete jej společnosti Corel nejpozději 14. ledna 2017. Přiložte doklad o koupi sady CorelDRAW Graphics Suite X8.
  2. Do 10 dní obdržíte e-mail potvrzující přijetí formuláře a platba bude provedena prostřednictvím mezinárodního bankovního převodu do dalších 28 dní.

Nabídka platí v těchto zemích: Česká republika, Francie, Itálie, Německo, Nizozemsko, Polsko, Spojené království, Španělsko, Švýcarsko a Turecko.

* Každá osoba může podat pouze jednu žádost za jeden produkt. Každá osoba má nárok na jednu platbu vrácení části nákupní ceny. Ve Spojeném království, České republice, Švýcarsku, Turecku a Polsku budou vyplaceny odpovídající platby v závislosti na místním směnném kurzu oproti euru v den platby. Úplné podmínky najdete na adrese www.coreldraw.com/cashback.

Software pro vytváření grafických návrhů společnosti Corel

Ať již jste příležitostní uživatelé grafických aplikací, profesionální návrháři či techničtí kresliči, software pro vytváření grafických návrhů společnosti Corel vám umožní skutečně vašimi návrhy zapůsobit. Řada produktů pro grafické návrhy společnosti Corel zahrnuje proslulé sady CorelDRAW® Graphics Suite, komplexní řešení pro grafické návrhy, CorelDRAW® Technical Suite pro technickou komunikaci a CorelCAD™, dostupný a výkonný software pro návrhy CAD.

Řada produktů společnosti Corel, která se pyšní jedněmi z nejlepších značek v odvětví, dále zahrnuje aplikace Corel® Painter®, Corel® PaintShop® Pro, Corel® PDF Fusion™, Corel® VideoStudio® a Corel® WordPerfect® Office. Další informace o softwaru pro vytváření grafických návrhů společnosti Corel naleznete na adrese www.coreldraw.com.