QNAP uvádí nákladově efektivní čtyřjádrový TS-1635 s 16 pozicemi pro disky a se dvěma porty sítě 10 GbE SFP+

Taipei, Tchaj-wan, 22. listopadu 2016 – Společnost QNAP Systems, Inc., dnes ohlásila 16 pozicový podnikový NAS TS-1635, který podporuje dvanáct pevných disků 3,5″ a čtyři SSD 2.5″ k vytvoření prostoru pro ukládání velkých objemů dat. Nákladově efektivní čtyřjádrový TS-1635 je dodáván s duálními porty sítě 10GbE a s duálními porty sítě Gigabit. Splňuje tak požadavky kladené na sítě nové generace, vysokou rychlost přenosu souborů a také pomáhá malým a středním podnikům snižovat náklady na implementaci řešení založených na sítích 10GbE. (TZ)

TS-1635, vybavený čtyřjádrovým procesorem Annapurna Labs Alpine AL-514 1,7 GHz ARM Cortex-A15 od společnosti Amazon, podporuje 4GB/8GB DDR3 RAM (navýšitelné na 16GB) a poskytuje hardwarově akcelerované šifrování s datovou propustností až 700 MB/s. S dvěma dedikovanými pozicemi pro disky 2,5″ na SSD caching a dvěma integrovanými porty sítě 10GbE SFP+ podává TS-1635 rychlost čtení až 1228 MB/s a rychlost zápisu až 874 MB/s, takže je ideální volbou pro uživatele usilující o vysokorychlostní přenos dat.

“V porovnání s obdobnými produkty poskytuje TS-1635 rozpočtově nejpříznivější, vysokokapacitní NAS řešení pro malé a střední podniky. Podporuje až 16 pevných disků, čímž vytváří úžasný úložný potenciál s vysokokapacitními HDD a vysoce výkonnými SSD,” řekl produktový manažer společnosti QNAP Jason Hsu a dodal “se dvěma integrovanými porty sítě 10 GbE znamená TS-1635 také cenově dostupný způsob zavádění sítí 10GbE do malých a středních podniků.”

Velkokapacitní TS-1635 poskytuje více úložných aplikací. Díky podpoře VJBOD (Virtual JBOD) mohou uživatelé využít vysokokapacitní TS-1635 k rozšíření úložného prostoru jiných QNAP NAS a vytvářet virtuální seznamy úložišť a svazky na virtuálních discích pro provoz služeb na NAS. Pro maximalizaci úložného prostoru na TS-1635 mohou uživatelé připojit až dvě rozšiřující jednotky QNAP (UX-800P / UX-500P). Díky tomuto masivnímu kapacitnímu potenciálu je TS-1635 ideální zejména k ukládání videí z dozorovacích aplikací. Využitím jeho 8 bezplatných kanálů IP kamer (rozšířitelných na 40 kanálů dokoupením doplňujících licencí), mohou uživatelé implementovat profesionální centrum pro systém správy síťového video dozorování (VMS) se Surveillance Station na TS-1635.

TS-1635 je ideální pro malé a střední podniky, které si přejí vybudovat zabezpečený soukromý cloud. Podporuje sdílení souborů napříč platformami pro systémy Windows, Mac, a Linux/UNIX, takže slouží jako užitečné centralizované úložiště. Pro lepší účinnost nastavování práv je zajištěna podpora Windows AD, adresářových služeb LDAP a Windows ACL. Do aplikace Hybrid Backup Sync jsou integrovány také funkce zálohování, obnovení a synchronizace (prostřednictvím RTRR, Rsync, FTP nebo CIFS/SMB), které uživatelům umožňují účinně synchronizovat své zálohovací úlohy na jiné QNAP NAS, na vzdálené servery a na cloudová úložiště.

TS-1635 poskytuje vynikající softwarové funkce k vylepšení produktivity. Container Station přináší pokročilé virtualizační technologie a poskytuje QIoT Containers k přeměně TS-1635 na soukromou platformu IoT cloudu pro rychlý vývoj zásobníku IoT. Komerční fulltextový vyhledávací nástroj Qsirch od QNAP umožňuje rychlé vyhledávání souborů a podporuje prohledávání souborů .eml uložených na NAS. QmailAgent uživatelům umožňuje centrálně spravovat více e-mailových účtů z populárních e-mailových služeb a serverů IMAP. Qcontactz umožňuje centralizaci kontaktních informací, takže poskytuje vyšší organizovanost podnikových síťových prostředků.

Klíčové specifikace

TS-1635: Čtyřjádrový procesor Annapurna Labs Alpine AL-514 1,7 GHz ARM Cortex-A15; 4GB/8GB SODIMM DDR3 RAM; hardwarově akcelerované šifrování; 2 porty 10GbE a 2 porty sítě Gigabit RJ45; 1 rozšiřující slot PCIe Gen2 (x2); 3porty USB 3.0; 1 reproduktor; 1 konektor zvukového výstupu 3,5mm

Dostupnost:

TS-1635 je dostupný již nyní. Další informace můžete získat a na kompletní produktovou řadu QNAP NAS se můžete podívat na stránkách www.qnap.com.

O společnosti QNAP

Společnost QNAP Systems, Inc. se zaměřuje na dodávání ucelených nabídek se síťovými úložišti (NAS) a sítovými rekordéry videa nejvyšší kvality s jednoduchým použitím, robustním provozem, velkou úložní kapacitou a vysokou spolehlivostí. Společnost QNAP spojuje technologie a design, aby přinesla kvalitní výrobky, které efektivně pomáhají podnikům se sdílením souborů, virtualizací aplikací, správou úložiště a hlídáním v podnikovém prostředí a zároveň obohatila uživatele nabídkou zábavního multimediálního centra.

Kontakt pro novináře:

Ivo Minařík

AC&C Public Relations, s.r.o.

ivo.minarik@accpr.cz

+420 602 161 958