Dobrá zpráva pro podnikatele: na trh s pokladnami EET vstupuje MARKEETA, pokladna jim šitá na míru

(Praha, 8. prosince 2016) Rychlá a jednoduchá obsluha bez prodlev, kompletní řešení EET bez paušálu za nejnižší cenu na trhu, nadstandardně dlouhá záruka 24 měsíců a především diskrétnost. To je jedinečný souhrn předností nové značky Markeeta, která od pátku 9. 12. nabízí v současné době podnikateli velice žádaný a potřebný produkt – pokladny pro EET. Značku Markeeta na trh uvádí společnost Smart Software, která se pokladními systémy zabývá už dlouhých 15 let a již nyní provozuje podobná řešení, jakými jsou SmartPOS a SmartPokladna, které jen za prvních 7 dní provozu EET odeslaly do systému téměř půl milionu účtenek. SmartPokladna je v současné době také nejprodávanější EET pokladnou na Alza.cz. (TZ)

Důvod, proč Markeeta startuje až po ostrém spuštění EET, je především snaha co nejvíce vyhovět přáním zákazníků. „Z první vlny před zaváděním EET jsme načerpali mnoho informací, na základě kterých byla Markeeta vyvíjena. A to včetně informací o produktech konkurence. Kromě toho si zhruba třetina podnikatelů zatím žádnou pokladnu na trhu nevybrala a nekoupila. Navíc nás čeká druhá vlna, která bude z hlediska počtu zákazníků daleko rozsáhlejší,“ uvedl Hynek Pášma, provozovatel pokladního systému Markeeta. První vlna EET, spuštěná 1. prosince 2016, se týká zhruba 40 000 – 50 000 podnikatelů, druhá vlna, plánovaná na 1. března 2017, se dotkne 250 000 subjektů.

Nejnižší ceny, nejdelší záruka

Vývoj pokladního systému vycházel především z konkrétních potřeb zákazníků. Ti často požadovali právě to, co nyní Markeeta umožňuje – co nejrychlejší a nejjednodušší obsluhu bez prodlev, kvalitu za nízkou cenu a dostatečně dlouhou záruku. „Nabízíme jednoznačně nejnižší ceny na trhu, protože neprodáváme výrobky od jiných distributorů, ale pokladny si necháváme vyrábět přímo na zakázku. Vedle toho naši zákazníci dostanou dvouletou záruku, což na trhu není pravidlem. Většina konkurence totiž prodává pokladny s pouze jednoletou zárukou,“ pokračuje Pášma.

Další podnikateli vyžadovanou a oceňovanou předností je diskrétnost. Nákupem pokladny u některých jiných prodejců kupující souhlasí s tím, že všechna data o něm a jeho prodejích může daný operátor jakkoliv využívat. To s pokladnou Markeeta nehrozí. K dalším výhodám patří konfigurátor pokladny, díky němuž zákazník dostane přesnou nabídku podle oboru svého podnikání. Zároveň si může vybrat, zda si pokladní program rovnou celý koupí, nebo se rozhodne pro paušální poplatek.

Kampaň na podporu unikátních a pro podnikatele uživatelsky nejpříznivějších EET pokladen značky Markeeta připravuje společnost BigMedia.