Tech Data zpřístupnila pro své zákazníky na Slovensku cloudovou platformu StreamOne

Praha, 10. března 2017 –  Tech Data Distribution oznámila, že zpřístupnila pro své zákazníky na Slovensku cloudovou platformu StreamOne. Použitím platformy StreamOne mohou reselleři jednoduše převést předplatné cloudových řešení Microsoft z tradičních licencí jako Open nebo Open Value a z kanálu Advisor do programu Cloud Solution Provider (CSP). (TZ)

Uživatelské rozhraní bylo vytvořeno tak, aby celý proces proběhl hladce pro obě strany. Přenos domén, schvalování smluvních podmínek a ověřování jsou automatizované. Fakturace probíhají formou souhrnného vyúčtování, což znamená, že všechny informace o koncových uživatelích a detailech licencí jsou resellery poskytovány v rámci jedné faktury jednou měsíčně.

Přístup k platformě StreamOne mají stávající partneři CSP k dispozici přes portál InTouch (www.techdata.sk), novým partnerům bude StreamOne zpřístupněn po odsouhlasení podmínek poskytování CSP služeb.

„Jsme našim partnerům plně k dispozici, abychom jim pomohli se startem CSP a využíváním StreamOne, a přispěli tak k dynamickému rozvoji jejich cloudové nabídky. Spuštění StreamOne na Slovensku je součástí cloudové strategie Tech Data, v rámci které chceme našim partnerům nabízet široké portfolio služeb od předních světových dodavatelů. Dnes začínáme poskytovat služby společnosti Microsoft, a v krátké době budeme na základě dohod o celoevropském partnerství nabízet i další služby,“ řekl Martin Madár, ‎Software & Cloud Lead ve společnosti Tech Data Distribution, který je odpovědný za projekt spuštění platformy StreamOne na Slovensku.

Mezi další služby, které bude nabízet Tech Data Distribution ve své platformě Stream One patří řešení:

  • NetEnrich:  Světový lídr v oblasti správy cloudu, poskytující služby v Microsoft Azure a dalších pokročilých cloudových řešeních. Jeho produkty umožní partnerům poskytovat služby správy a provozu pro datová centra, sítě, jednotné komunikace, cloud a bezpečnostní operace.
  • Spanning od Dell EMC: Lídr v oblasti ochrany dat na bázi SaaS. Poskytuje intuitivní
    a škálovatelné cloud-to-cloud služby zálohování a obnovy dat pro Office 365. Když faktory jako chyba uživatele, chyby v konfiguraci nebo škodlivé chování jako například ransomware způsobí smazání nebo poškození dat Office 365, Spanning umožní správcům a koncovým uživatelům data snadno obnovit a rychle pokračovat v další práci.
  • OneBizz: Integrované cloudové řešení pro firmy, zahrnující Microsoft ERP, CRM, výkonný software a zjednodušující používání Microsoft Dynamics nebo Office 365. Reselleři pak díky tomu svým zákazníkům jednoduše nabídnou plně integrované firemní řešení.
  • Mandarine: Přední poskytovatel online školení s instruktorem pro produkty jako Microsoft Office 365. Využívá inovativní virtuální nástroje pro nastavení školení pro velké počty zaměstnanců.

O společnosti Tech Data Distribution

Firma Tech Data Distribution, s.r.o., je přední distributor výpočetní a komunikační techniky, digitální spotřební elektroniky a software pro český a slovenský trh. Společnost byla založena v polovině roku 1991 v Praze pod názvem Expert & Partner. V dubnu 1993 se stala součástí celoevropské distribuční sítě Computer 2000, vlastněné od roku 1999 americkou distribuční firmou Tech Data Corporation. V distribuční nabídce Tech Data Distribution naleznete produkty nejdůležitějších výrobců ze všech oblastí výpočetní a komunikační techniky. V březnu 2004 úspěšně proběhla integrace společnosti Azlan. K obsluze svých zákazníků využívá logistické centrum v Boru u Tachova, které v rámci Tech Data Corporation patří mezi největší na světě.

O společnosti Tech Data Corporation

Společnost Tech Data Corporation je předním světovým distributorem produktů, řešení a služeb v oblasti informačních technologií. Díky propracované logistice a službám s přidanou hodnotou pomáhá 105 000 prodejců ve více než 100 zemích světa efektivně uspokojovat požadavky koncových uživatelů na nejrůznější technologie. Společnost se umístila v žebříčku Fortune 500 na 108. místě a dosáhla tržeb ve výši 26,4 mld. USD za poslední fiskální rok, který skončil 31. ledna 2016. Více informací najdete na: www.techdata.com nebo na sociálních sítích Facebook a Twitter.