Hannah spustila novou aplikací EXPEDICE 8000. Odmění podle součtu zdolané nadmořské výšky tuzemských vrcholů

Praha, 16.6.2017 – Česká outdoorová značka Hannah odstartovala 15. června 2017 novou aplikaci EXPEDICE 8000, která bude v provozu nejpozději do konce roku 2017. Aplikace je další z marketingových aktivit, která v letošním roce doplní i bohatou televizní a on-line kampaň. „Po loňské mobilní aplikaci, kterou jsme vyvinuli k našemu 25. výročí působení na českém trhu, přicházíme s novým principem soutěže, která má za cíl ukázat krásy české turistiky stále větší skupině lidí,“ říká Ivana Malíková, brand manažer značky Hannah a upozorňuje, že prostřednictvím aplikace mohou účastníci soutěžit o produkty Hannah a víkendové pobyty u jejich stálých partnerů. „Chceme, aby možnost zúčastnit se a získat odměny měl opravdu každý, proto je všech 54 vybraných kopců či vyhlídek umístěno v dostupných lokalitách a ve všech krajích, “ vysvětluje přístupnost Malíková.

EXPEDICE 8000 vybízí k zapojení nejen outdoorové nadšence, ale i rodiny s dětmi. „Pokud někdo vystoupá například na Sněžku, nasbírá 1603 metrů nadmořské výšky. Po zdolání 2000 metrů se účastník dostane do tzv. base campu, prvního záchytného bodu, kde je pro prvních 500 připravena první výhra,“ vysvětluje Ivana Malíková a doplňuje, že záchytné body jsou ve hře čtyři, vždy po 2000 metrech. Na čtvrtý záchytný bod se účastník dostane při překonání vrcholů, které mají v součtu 8000 metrů nadmořské výšky. Prvních 5 šťastlivců, kterým se toto podaří, získává víkendový pobyt na Luční nebo Labské Boudě v Krkonoších.

Jak aplikace funguje?

Stačí si vybrat jedno z míst ze seznamu v aplikaci, místo navštívit a při jeho dosažení spustit aplikaci EXPEDICE 8000. „V cíli si pro potvrzení musí uživatel pořídit a uložit selfie či foto vrcholu, čímž získává potřebné metry nadmořské výšky pro postupné dosažení na výhru,“ říká Ivana Malíková. Seznam 54 vybraných míst zahrnuje kromě Sněžky například i Plechý, Děvín, Praděd, Milešovku nebo Špičák a Hostýn a další kopce a rozhledny rovnoměrně rozprostřené po celé České republice.

Výhry podle záchytných bodů

Base camp 2000 – Prvních 500 vyhrává sack bag Hannah

Base camp 4000 – Prvních 50 vyhrává Hannah spací pytel Biker 100

Base camp 6000 – Prvních 15 vyhrává Hannah stan Serak 2

Base camp 8000 – Prvních 5 vyhrává pobyt pro 2 osoby na Luční nebo Labské Boudě

Místa v České republice

Jihočeský kraj (Plechý, Vysoký Kamýk, Kleť, Boubín, Stezka korunami stromů)
Jihomoravský kraj (Děvín, Akátová věž, Babylon)
Karlovarský kraj (Klínovec, Krásno, Vladař, Železná hůrka, Vlčí kámen)
Královehradecký kraj (Sněžka, Černá Hora, Anenský vrch, Kuks, Šibeník)
Liberecký kraj (Ještěd, Smrk, Štěpánka-Hvězda, Kozákov, Bezděz, Vlhošť)
Moravskoslezský kraj (Praděd, Lysá Hora, Velký Roudný)
Olomoucký kraj (Svatý Kopeček)
Pardubický kraj (Suchý vrch, Kralický Sněžník, Lichnice, Terezka rozhledna,)
Plzeňský kraj (Čerchov, Špičák, Přimda, Poledník)
Středočeský kraj (Velký Baník, Praha, Máj, Kaňk, Studený vrch)
Ústecký kraj (Říp, Děčínský Sněžník, Rozhledna Hláska, Milešovka)
Vysočina (Javořice, Devět skal, Křemešník, Pekelný kopec)
Zlínský kraj (Hostýn, Velká Javořina, Radhošť, Královec, Kelčský Javorník)

Více informací o aplikaci EXPEDICE 8000 a podrobná pravidla najdete zde: www.expedice8000.cz

O společnosti

Hannah je česká outdoorová značka s tradicí od r. 1991, v jejíž kolekci naleznete širokou škálu oblečení a vybavení pro všechny vyznavače přírody. Nabídka obsahuje technické produkty pro vysokohorskou turistiku za každého počasí včetně náročných klimatických podmínek. Stejně tak zde najdete i pohodlné a střihově atraktivní oblečení pro běžné procházky přírodou nebo městem. V zimě si pak u Hannahu vyberou vyznavači upravených sjezdovek i snowparků a volných terénů. Součástí sortimentu není jen oblečení, ale i základní vybavení, které k pobytu venku prostě patří – batohy, stany, spacáky, karimatky. Vybere si každý, pro koho je malé i velké dobrodružství na čerstvém vzduchu vším. Každý, kdo očekává funkčnost, pohodlí, trendový design, a hlavně chce vypadat a cítit se dobře. www.hannah.cz