Onlio získalo zlatou partnerskou certifikaci společnosti Tempo. Potvrzuje tak špičkovou kompetenci v práci s řešeními Atlassian

Společnost Onlio získala zlatý partnerský certifikát společnosti Tempo, poskytovatele nejrozšířenějších doplňků pro platformu Atlassian JIRA. Onlio je celosvětově teprve čtrnáctým partnerem Tempa, který byl takto oceněn.

Praha, 19. září 2017 – Společnost Onlio, specialista na elektronizaci firemních procesů, byla povýšena na úroveň Gold v rámci partnerského programu islandských vývojářů Tempo. Jejich produkty patří mezi nejrozšířenější a odbornou veřejností i zákazníky nejvíce oceňované doplňky (add-ons) pro nástroj na management podnikových procesů a řízení projektů Atlassian JIRA.

Společnost Tempo je jedním z největších vývojářů jedněch z nejžádanějších doplňků v rámci platformy Atlassian. Reykjavíkští vývojáři z Tempo spolupracují se společností Atlassian již od roku 2009 a v současnosti mají další pobočky v Montréalu a San Franciscu. Za tu dobu nasadili svoje řešení více než deseti tisícům zákazníků. Patří mezi ně lídři svých oborů jako Samsung, Intel či Dell, PayPal a eBay, či také Pfizer nebo BMW a velká jména zábavního průmyslu jako Netflix, Disney, HBO či MTV. Při implementaci svých produktů spolupracuje Tempo s více než sto dvaceti partnery po celém světě. Přitom jen 14 jich drží zlatou partnerskou certifikaci!

Získání zlaté certifikace od našich partnerů Tempo vnímáme jako významné ocenění naší práce. A pro zákazníky Onlia je dalším potvrzením naší špičkové kompetence v rozšiřování platformy Atlassian JIRA,“ říká Jiří Voves, předseda představenstva společnosti Onlio. „Míru důvěry v naše schopnosti ze strany kolegů ze společnosti Tempo dokládá okolnost, že partnerství úrovně Gold udělili celosvětově teprve čtrnácti firmám.“

Onlio implementuje Atlassian JIRA v různých verzích, jako nástroj k issue trackingu JIRA Software, systém podpory procesů a controllingu JIRA Service Desk nebo jako platformu projektového managementu JIRA Core. Onlio dále poskytuje také konzultační služby k identifikaci procesů a přizpůsobení implementovaného řešení, integraci plug-inů do firemních systémů, školení v českém jazyce a dlouhodobou podporu.

Kromě řešení JIRA implementuje Onlio velkou škálu dalších produktů Atlassian, jehož je předním partnerem v České republice a na Slovensku. Ostatně před dvěma roky se společnost Onlio stala prvním partnerem Atlassianu s kompetencí „platinové“ úrovně Enterprise Partner v celém regionu CEE. To je dáno i délkou vzájemné spolupráce Onlio a Atlassian, která sahá třináct let nazpět.

O společnosti Onlio, a.s.

Onlio je předním leaderem na trhu softwarových řešení typu DMS pod vlastní značkou eDoCat. Řešení eDoCat DMS získalo řadu ocenění a mnoho spokojených klientů, ať v provozu na serverech klienta, nebo jako cloudová služba. Společnost je též dlouhodobým hráčem na trhu komplexních dodávek vysoce profesionálních webových prezentací, sofistikovaných portálů a jejich integrací. Třetí oblastí našeho zájmu je Atlassian, kde jsme jediný platinový partner v České republice. Atlassian vám pomůže s precizním řízením firmy a detailními informacemi pro vedení o stavu interních i externích úkolů. Je volbou helpdeskově orientovaných firem, přes projektové řízení nebo procesně orientovaných společností.

V neposlední řadě je společnost Onlio připravena vyhovět požadavkům klientů na integraci i stávajících řešení a v každodenním provozu je schopna poskytnout excelentní podporu a rozvoj softwaru. Více na www.onlio.com.