Huawei Mate 10 Pro oceněn jako smartphone roku a přístroj s nejlepší výdrží baterie

Praha, 16. ledna 2018: Smartphone Huawei Mate 10 Pro získal ocenění „Smartphone of the year“ a „Best battery life“ od respektovaného specializovaného portálu Android Authority. Nejnovější vlajková loď Huawei uspěla v konkurenci devíti dalších špičkových modelů. Redakce během více než 40 testů zkoumala přes 100 různých kritérií napříč osmi kategoriemi, přičemž Huawei Mate 10 Pro v jedné zvítězil a ve čtyřech dalších se umístil mezi třemi nejlepšími.

Letošní ročník ocenění „Best of Android“ (Nejlepší Android) portálu Android Authority byl z hlediska hodnotících kritérií vůbec nejrozsáhlejší a nejkomplexnější v jeho historii. Každý smartphone v redakci byl podroben více než čtyřiceti detailními testy a redakce zkoumala více než 100 kritérií v rámci osmi kategorií: displej, audio, fotoaparát (objektivně), fotoaparát (subjektivně/hodnocení uživatelů), baterie, výkon, uživatelské zkušenosti (UX) a poměr cena/výkon.

Vítězem letošního ročníku Huawei Mate 10 Pro

Celkovým vítězem po zohlednění všech testovaných kritérií se stal smartphone Huawei Mate 10 Pro. Nejnovější vlajková loď společnosti Huawei zvítězila v kategorii hodnocení baterii. V dalších čtyřech kategoriích se Huawei Mate 10 Pro umístil mezi TOP 3 (displej, audio, fotoaparát, UX).

Huawei Mate 10 Pro stručně

Šestipalcový model s rozlišením displeje 2160×1080 je vybaven procesorem Hisilicon Kirin 970 Octa Core, 6 GB operační paměti RAM, 128 GB interního úložiště, funkcí dual SIM (2x nano SIM), duálním hlavním fotoaparátem 20 Mpx + 12 Mpx (F/1.6), selfies fotoaparátem 8 Mpx (F/2.0), čtečkou otisků prstů, voděodolností dle IP67, rychlým nabíjením, baterií 4000 mAh nebo konektorem USB Type-C. Smartphone podporuje A-GPS, Glonass, NFC, LTE.

Kompletní pořadí a další informace naleznete na androidauthority.com.

Více informací o produktech Huawei naleznete na http://consumer.huawei.com/cz

Aktuální informace ze světa Huawei Consumer BG naleznete denně aktualizované na:

Facebook – CZ/SK: https://www.facebook.com/HuaweiMobileCZSK

YouTube: https://www.youtube.com/huaweimobileczsk

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobileczsk

Twitter: https://twitter.com/HuaweiCZ_SK

O Huawei Consumer Business Group

Produkty a služby Huawei jsou dostupné ve více než 170 zemích a využívá je třetina světové populace. V roce 2016 se společnost umístila na 3. místě v dodávkách chytrých mobilních telefonů. Šestnáct R&D (výzkumných a vývojových) center bylo založeno v USA, Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně. Huawei Consumer BG je jednou ze tří business divizí společnosti a soustřeďuje se na smartphony, PC a tablety, wearables a cloudové služby apod. Globální síť Huawei je postavena na 20 letech bohatých zkušeností v telekomunikačním průmyslu a jejím cílem je přinášet nejnovější technologie spotřebitelům na celém světě.