Energy Headphones Travel 7: Nová cestovní sluchátka s funkcí aktivního potlačení okolního hluku

Praha, 18. prosince 2018 – Společnost Energy Sistem, španělská značka audio elektroniky kladoucí důraz na originalitu a design, uvádí na trh nová cestovní sluchátka Energy Headphones Travel 7 v over-ear provedení. Novinka nabízí vynikající zvuk s technologií Active Noise Cancelling, vysoce komfortní provedení a výdrž baterie až 27 hodin při plném nabití. Stejně jako na ostatní přístroje Energy Sistem se i na sluchátka váže nadstandardní tříletá záruka bez omezení.

Elegantní sluchátka Energy Headphones Travel 7 s kovovými detaily jsou tvořena variabilně nastavitelným hlavovým mostem a velkými polstrovanými výklopnými mušlemi v over-ear provedení s úhlovým rozsahem až 90°, díky nimž uživateli perfektně padnou a nabídnou mu vysoký komfort při nošení. Speciální konstrukce navíc umožňuje sluchátka kdykoli složit a uložit je do odolného cestovního obalu, který je součástí balení.

Vysoce kvalitní zvuk sluchátek Energy Headphones Travel 7 doplňuje technologie Active Noise Cancelling, která potlačuje okolní hluk až o 20 dB a uživateli tak umožňuje plně se soustředit na svou oblíbenou hudbu kdykoli a kdekoli. Snadné ovládání zajišťuje řada tlačítek umístěných přímo na zařízení. Jejich prostřednictvím lze volit hlasitost, měnit přehrávané skladby a společně se zabudovaným mikrofonem také vyřizovat telefonické hovory.

Sluchátka Energy Headphones Travel 7 lze spárovat se zdrojem hudby bezdrátově díky technologii Bluetooth 4.1. či prostřednictvím přiloženého audio kabelu o délce až 120 cm. Součástí zařízení je také vestavěná baterie s výdrží až 27 hodin na jedno nabití v režimu Bluetooth a až 50 hodin v režimu ANC bez hudby.

Sluchátka Energy Headphones Travel 7 jsou kompatibilní se zařízeními s operačními systémy Android, Windows a iOS a pokrývá je nadstandardní tříletá záruka. Doporučená koncová cena činí 2 490 Kč s DPH.