MMD představuje monitor Philips 499P9H. Oceněný super široký monitor pro profesionály

Praha, 29. ledna 2019 – Společnost MMD uvádí na trh nový Philips 499P9H Brilliance 32:9 SuperWide zakřivený monitor. Tento skutečně velký 49″ (48,8″/124 cm) monitor nabízí profesionálům širokou škálu vylepšení pro jejich maximální výkon. Extra široký displej ve formátu 32:9 s ultra vysokým rozlišením garantuje modelu Philips 499P9H jedinečnou kvalitu obrazu na luxusně velkém plátně, které je srovnatelné se dvěma vedle sebe položenými 27″ QHD monitory. K další výbavě patří pohodlné připojení pomocí USB-C konektoru, který nabízí výhody vysoké rychlosti přenosu dat. Dále pak zabudovaná web kamera, která je ukryta v těle monitoru a vyjede pouze, když je potřeba. To vše zabaleno v ekologicky přátelském designu. Monitor zkrátka nabízí vše, po čem touží každý profesionál.

Pracovní plocha odezdi ke zdi

Philips 499P9H udělá dojem hned na první pohled. Jeho mamutí formát a oceňovaný výkon ukrytý v moderním designu se zakřiveným displejem (1800R) nenuceně obepíná celé zorné pole uživatele, čímž minimalizuje rušení z okolí a maximalizuje pohodlí při práci. Ale krása monitoru není vše, čím vyniká. Jeho šířka skýtá také výjimečné možnosti zvýšení produktivity práce. Pryč je potřeba mít na pracovním stole více monitorů a hromadu kabelů. Místo toho 499P9H nabízí 49 palců luxusní pracovní plochy. To je stejné jako mít vedle sebe dva 27″ 16:9 QHD monitory. Samotná velikost pracovní plochy umožňuje uživateli srovnávat několik souborů bez nutnosti kupit okna, skrolovat nebo zoomovat. A pro další možnosti práce umožňuje zabudovaný KVM switch řídit dva připojené zdroje pomocí jediné klávesnice a myši, což šetří ještě více místa a času.

Půvabný vizuální zážitek

Na tak velké obrazovce musí být obraz dokonalý. I zde vystupuje nový Philips 499P9H z davu. Jeho Dual Quad HD rozlišení (5120 x 1440 bodů) znamená vyšší hustotu bodů a lepší detaily. Certifikovaná zobrazovací technologie VESA HDR 400 dodává oslnivé barvy, temné stíny a zářící bílou, pro obraz jako živý s optimální hloubkou a detaily. Pro zobrazení zabírající téměř celé zorné pole se Philips spolehl na nejnovější VA LED technologii, která dodává potřebný kontrast pro ostrý a jasný obraz z jakéhokoli úhlu. CAD designéři, grafici, architekti, inženýři, fotografové a další profesionálové, kteří potřebují maximální preciznost zobrazení a barevnou věrnost, budou tímto monitorem královsky obslouženi.

Navržen pro moderní profesionály

S požadavkem moderních pracovních míst na maximální flexibilitu, dynamiku a adaptabilitu potřebují profesionálové hardware, který s nimi udrží krok. Philips 499P9H tyto požadavky splňuje, díky řadě inovativních funkcí, které uživatelům umožňují dostat ze svého pracovního dne maximum. Zabudovaná USB 3.1 typ-C dokovací stanice je základem pro růst efektivity. Monitor nabízí vysokorychlostní přenos dat pomocí USB-C konektoru a díky RJ45 portu i přímé připojení zapojeného notebooku do internetu pomocí jediného kabelu. Pro ještě vyšší pohodlí a bezpečnost je monitor vybaven vysouvací kamerou vybavenou technologií Windows HelloTM pro rozeznávání tváří, kterou lze snadno zasunout do rámečku monitoru, pokud není potřebná. A protože uživatelův komfort je prvořadý, je monitor vybaven zobrazovacími technologiemi pro ochranu zraku uživatele (Flicker-Free a LowBlue mód) nebo efektivními ergonomickými funkcemi (výškově nastavitelný stojan s otáčením a náklonem) a nepostradatelným VESA držákem.

Philips 499P9H je na trhu dostupný za doporučenou koncovou cenu 28 169 Kč
(1099 euro).

Více informací o monitorech Philips https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

O společnosti MMD

Společnost MMD byla založená roku 2009 na základě licenční smlouvy mezi společnostmi Philips a TPV. Společnost MMD je 100% ve vlastnictví koncernu TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů Philips na světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů
s nabídkou inovativních produktů. MMD je společnost s mezinárodní působností, její hlavní sídlo je na Tchaj-wanu. Centrála pro střední a východní Evropu sídlí v Praze. Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi hlavními IT distributory a prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí také na Tchaj-wanu. www.mmd-p.com