MindManager 2020 spojuje lidi, data i platformy

MindManager 2020 nabízí aktualizace klíčových funkcí a nové nástroje, které uživatelům a týmům umožňí spolupracovat a kontrolovat data napříč platformami

Ottawa, 9. října – Corel představil MindManager® 2020 pro Windows, který nabízí jednotlivcům i týmům výkonný nástroj pro vizualizaci a kontrolu projektů, úloh a dat. MindManager 2020 je přímo integrovaný s aplikacemi a platformami, na které společnosti spoléhají, a nabízí nový doplněk pro spolupráci v reálném čase, vylepšené nástroje pro správu prostředků pro zjednodušení plánování projektů, inovované nástroje pro mapování a vizualizaci a nové integrace s aplikací Excel. MindManager pomáhá organizacím centralizovat data a zjednodušit procesy a pracování postupy.

„Rozptýlená data, různé týmy a používání několika platforem jsou pro dnešní experty nevyhnutelnou realitou,“ říká Blair Young, hlavní vedoucí správy produktů pro MindManager. „Tato složitost však brání produktivitě. MindManager 2020 nabízí nástroje, které zrychlují podnikové procesy podporou spolupráce a odbouráním překážek mezi lidmi a jejich informacemi.“

Lepší propojení lidí a platforem pro plynulejší práci

  • Nová možnost společných úprav spojuje jednotlivce napříč týmy, kancelářemi a časovými pásmy a umožňuje spolupráci ve flexibilním virtuálním prostředí. Možnost společných úprav, která je k dispozici v rámci placeného doplňku, nabízí jak jednotlivým, tak podnikovým uživatelům možnost zahájit spolupráci v reálném čase v rámci bezpečných cloudových relací. Účastníci, kteří jsou pozváni do těchto relací nepotřebují licenci MindManager.
  • Nová aplikace MindManager Go pro iOS a Android umožňuje uživatelům zobrazovat, procházet a filtrovat mapy na základě značek, ikon a dalších parametrů. 
  • Nový nástroj pro pořízení snímků MindManager Snap usnadňuje zachycení obrázků, odkazů a textových poznámek přímo z pracovní plochy uživatele, prohlížeče Chrome nebo mobilního zařízení. Obsah je bezpečně uložen v cloudové frontě a lze ho přidat do map přetažením v aplikaci pracovní plochy.  

Vylepšené nástroje pro vizualizaci a nové integrace nabízejí kompletní kontrolu nad daty 

  • Díky zvýšení výkonu nástrojů pro vizualizaci a mapování je shromažďování informací a vytváření map snazší a intuitivnější. Vylepšení vytváření diagramů usnadňuje tvorbu dobře definovaných procesů, které vedou k plynulejším pracovním postupům. 
  • S novým nástrojem Excel Data Mapper mohou uživatelé rychle kategorizovat a analyzovat data z aplikace Excel importovaná do map v MindManageru. Při exportu obsahu map z MindManageru do aplikace Excel lze přizpůsobit strukturu, organizaci a styl tabulek. 

Vylepšené možnosti správy prostředků pro lepší plánování projektů

  • MindManager 2020 přináší nástroj Project Cost Tracking umožňující sledování nákladů projektu, díky kterým mohou uživatelé definovat a zobrazovat obecné náklady v rámci mapy projektu. K zajištění dodržení rozpočtu lze využít nástroj SmartRules™, který využívá automatizaci k zobrazování výstrah při překročení nastavených nákladů. 
  • Funkce Gantt Pro byla rozšířena do standardního nástroje MindManageru pro diagramy Gantt, díky kterému je flexibilnější a výkonnější pro uživatele s individuální licencí. Podnikoví uživatelé MindManager Enterprise mohou nyní spolu s celkovými náklady zobrazit a sledovat také náklady na prostředky. 

Dostupnost

MindManager 2020 pro Windows je nyní k dispozici v angličtině, čínštině, holandštině, francouzštině, němčině, japonštině, ruštině a španělštině. Doplňkový nástroj pro společné úpravy je dostupný pro jednotlivé uživatelské licence v rámci programu Upgrade Protection Plan a pro podnikové uživatele v rámci aktuálního programu Mindjet Software Assurance and Support (MSA). Uživatelé si mohou stáhnout bezplatnou 30denní zkušební verzi na adrese www.mindmanager.com/MyFreeTrial.

Další informace o produktu a regionálních cenách pro jednotlivé licence naleznete na webu www.mindmanager.com.

MindManager Enterprise zahrnuje MindManager 2020 pro Windows, MindManager 12 pro Mac, MindManager Reader (Windows a Mac) a MindManager Server App pro SharePoint. MindManager Enterprise, který je k dispozici pro týmy s pěti a více členy, nabízí zjednodušené nastavení administrátora a širokou integraci s aplikacemi Microsoft Office, Project a SharePoint. Nová kontrola obsahu navíc umožňuje podnikovým uživatelům spravovat oprávnění k úpravám a zachovat citlivý obsah map v bezpečí.

Firmy, které si zvolí MindManager 2020 Enterprise, mohou využít slevy za objemové licence, ceny na základě úrovní, program Upgrade Protection, specializovanou technickou podporu a mnoho dalšího  v rámci MSA (Mindjet Software Assurance and Support). Více informací o produktu MindManager Enterprise naleznete na webu www.mindmanager.com/enterprise.

Aplikace MindManager Go je k dispozici pro zařízení iPhone a Android. Nástroj MindManager Snap pro prohlížeče Chrome je k dispozici ke stažení v obchodu Chrome Web Store.

O produktu MindManager

MindManager pomáhá jednotlivcům, týmům a organizacím rychleji dosahovat skvělých výsledků zjednodušením způsobu, kterým zaznamenávají, organizují a sdílejí informace. Díky převodu rozptýlených nápadů a nestrukturovaných dat do dynamických vizuálních map nabízí MindManager jasnější pochopení a vyšší kontrolu nad časem, prací a celým světem. Miliony uživatelů po celém světě si vybraly MindManager k brainstormingům, plánování a provádění projektů a předávání znalostí. MindManager je součástí portfolia aplikací společnosti Corel. Další informace naleznete na adrese www.mindmanager.com.

Produkty společnosti Corel nabízejí milionům uživatelů po celém světě možnost dělat skvělou práci ještě rychleji. Nabízíme jedny z nejznámějších softwarových produktů v odvětví, které dávají jednotlivcům a týmům možnost vytvářet, spolupracovat a dosahovat ohromujících výsledků. Základem našeho úspěchu je dlouhodobá snaha nabízet široké portfolio inovativních aplikací, jakou jsou CorelDRAW®, ClearSlide®, MindManager®, Parallels® a WinZip®, které inspirují uživatele a pomáhají jim při dosahování jejich cílů. Další informace o společnosti Corel naleznete na adrese www.corel.com.