Jedinečné silvestrovské fotky? Fotoaparát ZOEMINI S zařídí bleskově i skupinová selfie

Pomalu ale jistě se blíží konec roku a k tomu neodmyslitelně patří všemožné večírky, které vyvrcholí silvestrovskou oslavou poslední den v roce. Přelom z jednoho roku na další představuje vždy magický okamžik. Ať už plánujete poslední sekundy roku 2019 odpočítávat na silvestrovském mejdanu obklopeni desítkami lidí, nebo budete slavit raději v kruhu rodinném, určitě přijde několik momentů, které si budete chtít zvěčnit. Instantní fotoaparát Canon ZOEMINI S, jenž fotografie rovnou vytiskne, bude na celý večer skvělým parťákem. 

Tento fotoaparát umí navíc vytvořit perfektní skupinové selfie pomocí dálkové spouště a aplikace Canon Mini Print v chytrém telefonu. Přední reflexní zrcátko podpoří, aby to všem na selfie dokonale slušelo.

Instantní fotoaparáty ZOEMINI S přinášejí velkou míru kreativity v hezkém barevném designu a v kvalitním provedení. Technologie Zink navíc umožňuje tisknout bez nutnosti inkoustových náplní. Výsledné snímky budou ostré, odolné proti roztržení i rozmočení. Fotopapíry mají zadní stranu samolepicí, díky tomu si můžete vytvořit z večírku koláž plnou zábavných okamžiků.

Nemusíte se obávat, že byste fotoaparát ZOEMINI S využili jen jeden večer v roce. Díky kapesní velikosti vás bude doprovázet na všech cestách a můžete ho mít po ruce ve všech důležitých momentech vašeho života.

TIP: Domácí fotokoutek

Okořeňte váš domácí silvestrovský mejdan díky fotokoutku. Při přípravě můžete využít aplikaci a webovou stránku Canon CreativePark, kde najdete různé rekvizity k vytisknutí zdarma. Když pak pořídíte fotky s  fotoaparátem ZOEMINI S, vytvoříte pro své hosty krásný dárek, díky kterému na silvestrovský večer jen tak nezapomenou.