DIGI TV spouští soutěž o 2 vstupenky s letenkami na fotbalovou LaLigu do Španělska

Český televizní operátor DIGI TV si pro všechny fotbalové nadšence připravil novoroční dárek. V soutěži „Zažij fotbal. Zažij LaLigu“ mohou fanoušci tipovat výsledky vybraných utkání prestižní španělské fotbalové soutěže. Tipující, kteří budou nejblíž skutečnému výsledku, vyhrají v jednotlivých kolech soutěže populární dárky pro fotbalové fanoušky. Hlavní cenou budou dvě vstupenky s letenkami na dubnový zápas LaLigy Sevilla FC s týmem FC Barcelona ve španělské Seville.

 „Pro naše diváky a sportovní fanoušky pořádáme nejrůznější akce pravidelně. Tato soutěž udělá radost především fotbalovým fanouškům a jejich blízkým, kteří budou mít možnost zažít neopakovatelnou atmosféru přímo na zápase La Ligy,“ uvedl Jan Schöppel, marketingový manažer DIGI CZ.

Fanoušci se mohou do tipování zapojit na webových stránkách https://www.zazijfotbal.cz/. Soutěž potrvá od       16. ledna do 23. února 2020 a tipují se zápasy celkem šesti kol LaLigy. V každém kole se pak tipuje výsledek vybraného zápasu, minuta, ve kterém padne poslední gól, a jeho střelec. Tři soutěžící s nejpřesnějšími tipy vyhrají v každém kole jednu z hodnotných cen. Těšit se můžou na originální dresy fotbalových klubů LaLigy, čepici, batoh, tašku, Bluetooth reproduktor, držák na mobil či fotbalový míč.

Tím ale výhry nekončí! Každý účastník soutěže navíc postupuje do závěrečného slosování o hlavní cenu. Šťastný výherce na konec získá dvě vstupenky s letenkami na zápas LaLigy Sevilla FC s týmem FC Barcelona ve španělské Seville, který se odehraje 5. dubna 2020, a fanouškovské předměty. Vyhlášení výherce hlavní ceny proběhne do 10. března 2020.

LaLiga je nejvyšší španělská fotbalová soutěž založená v roce 1929. Český poskytovatel satelitní a internetové televize DIGI TV získal vloni opětovně práva na vysílání této soutěže nejméně do roku 2021.

O DIGI CZ

Televizní a mobilní operátor DIGI CZ nabízí divákům v ČR služby satelitní televize a televize přes internet pod obchodní značkou DIGI TV. V jejich programové nabídce je kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také atraktivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a nově na stanici Premier Sport HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Sérii A, španělskou LaLigu nebo tenisové turnaje ATP. Služba DIGI2GO je podle nezávislého hodnocení Cnews.cz nejlepší televizí přes internet na českém trhu. DIGI CZ je také poskytovatelem pevného internetového připojení DIGI internet a pod značkou LAMA mobile nabízí mobilní volání a přenos dat. Společnost na českém trhu působí od roku 2006. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP, která rozvíjí a rozšiřuje nabídku jejích služeb. DIGI CZ je čistě českou společností a všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.