Xiaomi odstartovalo nový rok se vší parádou. Stává se novým partnerem hokejových klubů HC Slavia Praha a HC Orli Znojmo

Praha, 21. ledna 2020 – Značka Xiaomi je v České republice velice známá především pro své chytré produkty, mezi něž patří mimo jiné smartphony, chytré hodinky nebo produkty do chytré domácnosti. Svou popularitu si získávají především skvělými výkony, velmi příznivou cenou a schopností vzájemné spolupráce. A i díky tomu si získává na trhu zaslouženou pozornost, kde se stává stále oblíbenější značkou v oblasti moderních technologií. Nyní tato značka nově navázala spolupráci s hokejovými týmy HC Slavia Praha a HC Orli Znojmo.

Značka Xiaomi již v minulosti vytvořila partnerství s různými společnostmi. Velkou pozornost celkově směřuje sportu, který podporuje například v oblasti bojových sportů, závodu formulí nebo také závodu Dakar, kde sponzoruje nováčka Martina Michka. Krok směrem k hokeji tedy nemusí být pro některé příliš překvapivý, jelikož je to národní sport České republiky. Xiaomi svou podporu konkrétně zamířilo k HC Slávii a HC Orlům Znojmo. 

Vážíme si, že společnost Xiaomi, kterou vnímáme jako moderní a dynamickou značku, spojila své jméno s naším klubem a věříme, že naše partnerství bude mít významný přínos pro obě strany,“ uvádí předseda představenstva HC Slavia Praha Standa Tichý.

Jsme rádi, že můžeme podporovat hokejový sport v České republice. Spolupráce Xiaomi s hokejovými kluby Slavia a Orli Znojmo nás velice těší, jelikož je to něco nového a pro český národ velice atraktivního. Bedlivě budeme sledovat všechny zápasy obou klubů. Vstupem do hokejového světa letošní rok zahajujeme, ale máme v plánu mnoho dalších zajímavých projektů,“ říká marketingový ředitel společnosti Witty Trade Michal Franko.

Společnost Xiaomi nabízí širokou škálu produktů a neustále pracuje na nových inovacích. Zdárně konkuruje největším světovým technologickým společnostem, a i v České republice poráží zavedené značky. Xiaomi se spojuje s mnoha významnými partnery a v posledních letech nabylo svou prestiž několikanásobným způsobem. Jedno je jisté a to, že partnerstvím s hokejovými týmy to teprve začíná.

O společnosti Xiaomi

Společnost Xiaomi Corporation byla založena v dubnu 2010 a byla kótována na hlavní burze v Hong Kongu dne 9. července 2018 (1810.HK). Xiaomi je internetová společnost s chytrými telefony a chytrými produkty, které jsou propojeny platformou IoT.

S vizí být přáteli se svými uživateli a být „nejúžasnější společností“ v srdcích svých uživatelů se společnost Xiaomi zavázala k neustálým inovacím s neochvějným zaměřením se na kvalitu a efektivitu. Společnost neúnavně buduje úžasné produkty s poctivými cenami, aby si každý na světě mohl vychutnat lepší život prostřednictvím inovativních technologií.

Xiaomi je v současné době čtvrtou největší světovou značkou smartphonů a založila největší světovou platformu pro spotřebitele IoT s více než 132 miliony inteligentních zařízení (bez započtení smartphonů a notebooků) připojených k její platformě. V současné době jsou produkty Xiaomi přítomny ve více než 80 zemích a regionech po celém světě a mají vedoucí postavení na mnoha trzích.