Nejnovější VPN řešení od společnosti Zyxel přináší organizacím lepší zabezpečení

ZyWALL VPN1000 představuje pro poskytovatele řízených služeb a prodejce komplexní řešení umožňující nasazení a škálovatelnost v organizacích různých velikostí.

Praha, 22. ledna 2020 — Společnost Zyxel dnes představila zařízení ZyWALL VPN1000, které je jejím nejkomplexnějším řešením v oblasti VPN. Toto bezpečnostní řešení typu „vše v jednom“ majitelům malých až středně velkých firem umožňuje bezpečný a snadný přístup k informacím a jejich přenos mezi různými lokalitami nebo hybridními cloudy.

Rostoucí hrozba kybernetické kriminality klade stále větší nároky na zabezpečení malých a středně velkých organizací, a to zejména těch, které potřebují poskytovat bezpečnou komunikaci a ochranu pro více poboček. Společnost Zyxel v reakci na tento vývoj představuje komplexní bezpečnostní řešení ZyWALL VPN1000, které nabízí snadnou konektivitu, SD-WAN i bezpečnostní funkce v jednom.

Nejnovější přírůstek do rodiny produktů ZyWALL VPN podporuje všechny hlavní typy VPN připojení a řídí protokoly IPSec, L2TP, SSL & TLS a PPTP a také topologie site-to-site a client-to-site. Ať už společnost potřebuje zajistit přístup vzdáleného zaměstnance do firemní sítě nebo umožnit týmům na pobočkách sdílení reportů s centrálou, má jistotu, že její data jsou vždy šifrována a v celé síti přenášena bezpečným způsobem.

Síla konektivity SD-WAN

Zařízení ZyWALL VPN1000 je dodáváno s roční licencí SD-WAN, takže organizace se mohou rozhodnout, jestli ho budou používat samostatně nebo s řídicí platformou Nebula Orchestrator (SD-WAN). 

Na rozdíl od SD-WAN řešení, která k optimalizaci připojení využívají vyvažovače zátěže, což od uživatelů vyžaduje opakované konfigurování každého firewallu zvlášť, se SD-WAN produkty značky Zyxel spoléhají na centralizované řízení. Uživatelé díky tomu mohou bezpečně a chytře řídit provoz v celé síti WAN a zvyšovat aplikační výkon, což vede k lepšímu uživatelskému komfortu, vyšší produktivitě organizace a k úsporám nákladů na IT.

Bezpečnostní služby na celý rok zdarma

Vedle robustních funkcí pro VPN a SD-WAN ZyWALL VPN1000 poskytuje také uživatelsky přívětivé řešení pro bezpečnost firemních sítí včetně firewallu s filtrem obsahu a plně integrované bezpečnostní služby, která funguje na bázi licence a zahrnuje filtrování domén URL a HTTPS a bezpečné vyhledávání. Zařízení je dále vybaveno funkcí GeoEnforcer od společnosti Zyxel, která identifikuje původ příchozího provozu. A v neposlední řadě zařízení podporuje hybridní cloud a nabízí snadnou konfiguraci, která výrazně usnadňuje život organizacím připojujícím se k veřejné cloudové infrastruktuře, jako např. k AWS VPC nebo Microsoft Azure.

ZyWALL VPN1000 přináší malým a středně velkým organizacím bezkonkurenční zabezpečení, rychlost a výkon, a to vše v jednom produktu. Poskytovatelům řízených služeb, prodejcům a organizacím s více pracovišti tento špičkový zástupce z našeho portfolia VPN firewallů usnadňuje obsluhu větších sítí a ochranu jejich dat,“ poznamenává Martin Bratičák, Regional Director CEE ve společnosti Zyxel.  

ZyWALL VPN1000 s funkcionalitou SD-WAN byl na trh uveden dne 1. 1. 2020. ZyWALL VPN1000 je nejnovějším přírůstkem do komplexního portfolia VPN zařízení značky Zyxel, které zahrnuje modely VPN50, 100 a 300. Díky rozsahu svého sortimentu VPN produktů dokáže společnost Zyxel uspokojit individuální potřeby široké škály zákazníků. Pro bližší informace prosím navštivte stránky www.zyxel.com/vpn1000 

O společnosti Zyxel Networks

Společnost Zyxel připojuje svět k internetu již více než 30 let, a to vždy s důrazem na inovace a zákazníka. Díky své adaptabilitě a schopnosti inovovat síťové technologie patříme mezi leadery v oblasti konektivity pro organizace i domácí uživatele.

O vůdčí globální pozici společnosti Zyxel na komunikačním trhu svědčí mimo jiné:

působnost ve 150 zemích celého světa,

700 tisíc organizací, které díky našim řešením fungují chytřeji,

100 milionů zařízení propojujících svět.

Vytváříme sítě budoucnosti, čímž pomáháme využívat potenciál a uspokojovat potřeby moderních pracovišť. Pomáháme lidem v práci i při hraní.

Zyxel, Your Networking Ally.