DLA Piper do svých řad přivítala špičku v oboru. Novým šéfem Real Estate Practice pražské kanceláře se stal David Padyšák

Advokátní kancelář DLA Piper významně posílila své oddělení Real Estate v Praze. Nově ho povede renomovaný právník s více než pětadvacetiletou praxí, David Padyšák. David se bude věnovat odbornému poradenství na poli nemovitostí, a to ve všech oblastech včetně akvizic, developmentu a financí. Svými hlubokými znalostmi a zkušenostmi obohatí tým DLA Piper a přispěje k jeho dalšímu rozvoji.

2020-01-17 15_30_57-DLA Piper Global Law Firm

David Padyšák do kanceláře přichází s dlouholetou praxí jak v tuzemské, tak mezinárodní advokacii. V advokacii se pohybuje již od roku 1994, z toho počínaje rokem 1999 působil na pozici partnera.

Je vyhlášeným expertem na úpravu právních vztahů k nemovitostem. Svým klientům poskytuje kvalifikované právní poradenství, a to jak během akvizic a prodejů, plánování, financování a výstavby, tak i v rámci každodenního provozu nemovitostí včetně řešení otázek spojených s konečným užíváním nemovitostí. Mimo to umí poradit i ve stavebních povolovacích procesech a ve sporné agendě související s nemovitostmi. Má velké zkušenosti se všemi typy nemovitostí, ať již se jedná o kancelářské, rezidenční, maloobchodní, průmyslové či energetické stavby nebo zemědělské pozemky. Mimo expertízu v oblasti nemovitostí se ve své praxi zabývá i právem obchodních korporací a obchodním právem.

Jsem velmi rád, že se nám do našich řad podařilo získat tak mimořádného právníka. Našim klientům chceme vždy poskytnout nadstandardní službu, ať už se jedná o jakoukoliv transakci či poradenství. Je mi proto potěšením v našem týmu přivítat tak výtečného odborníka, jako je David, který naši kancelář jednoznačně obohatí nejen svými dovednostmi, ale také schopností vést tým a motivovat ho k vynikajícím výsledkům. Věřím, že po takovém startu nás čeká zajímavý a úspěšný rok 2020, říká Miroslav Dubovský, Country Managing Partner v DLA Piper.

David do DLA Piper přináší mimo jiné nadhled a zkušenosti ze své rozsáhlé praxe na jednotlivých pozicích v advokátní kanceláři. Je známý i pro své vynikající schopnosti přitahovat nové talenty a byznysové příležitosti.

Je to pro mě velká čest a výzva stát se součástí zkušeného, talentovaného a lidsky příjemného týmu DLA Piper, a to jak v rámci ČR, tak i v zahraničí. Příležitostí v oblasti nemovitostí je celá řada a tento sektor stále roste. Věřím, že v rámci DLA Piper jsme ideálně nastaveni, abychom klientům pomohli dosáhnout jejich cílů,“ hodnotí své nové angažmá David Padyšák.

Titul Mgr. získal David Padyšák na Právnické fakultě Univerzity Karlovy, domluví se plynně anglicky i německy a je licencovaným právním zástupcem registrovaným u České advokátní komory. Jeho velkou vášní je sport obecně, zejména jízda na koni, baseball a alpské lyžování.  Mezi jeho zájmy patří také kynologie, rocková hudba a literatura.

Poznámka pro editory:

  1. DLA Piper je mezinárodní advokátní kancelář působící ve více než 40 zemích napříč Evropou, Amerikou, Blízkým východem, Afrikou i oblastí Asie a Tichomoří, což jí umožňuje poskytovat klientům právní pomoc kdekoli ve světě.
  2. Pražská kancelář působí na českém trhu přes 25 let, a to v řadě právních oborů a průmyslových odvětví.
  3. Další informace o organizaci a službách firmy lze nalézt na jejích stránkách www.dlapiper.com