Underline mění své vedení

Od začátku února se pozice ředitelky ujímá Aneta Kalous, která nahradí Marka Řídkého. Ten agenturu před sedmnácti lety založil a po celou dobu řídil. 

Aneta Kalous v agentuře pracuje posledních sedm let. Začínala na nejnižší manažerské pozici a postupně se vypracovala ve vynikající specialistku v oblasti digitálního marketingu. Za dobu své činnosti v agentuře pracovala pro značky, jako jsou E.ON, Čeps, Čepro, Dobrá voda, NG Myslbek, ČMSS, Ahold, CBRE, Panasonic a další. Podle končícího šéfa agentury Řídkého je pro danou pozici nejvhodnější osobou: „Aneta přesně chápe, na čem agentura stojí a tím je kombinace spolehlivosti a kreativity. Navíc k tomu přidává expertizu v digitálním marketingu, který je pro agenturu důležitý.“ Samotná Aneta Kalous se na novou výzvu těší: „Underline je moje srdcovka. Agentura má skvělou historii a udělám všechno pro to, abychom navázali novými zajímavými projekty. Jsem si jistá, že můžeme udělat velkou díru do světa.“

Marek Řídký bude pro agenturu dál pracovat na dílčích projektech a výběrových řízeních. Intenzivně se chce věnovat své inovativní digitální firmě Dreamview, jejímž je spoluzakladatelem.