MORA bude i letos plná života s Kateřinou Neumannovou a Hankou Kynychovou

Praha 6. 2. 2020- MORA jde naproti rodinám a aktivnímu životnímu stylu. Inspiraci budou i letos přinášet dvě ambasadorky značky MORA – legendární olympijská vítězka Kateřina Neumannová a charismatická cvičitelka aerobiku Hanka Kynychová. Obě aktivní maminky se budou v rámci pokračování úspěšné kampaně „Spolu nám to šlape“ v průběhu roku dělit o nové tipy a triky, jak vyváženě jíst, aktivně trávit volný čas s celou rodinou díky celé řadě sportovních aktivit, a ještě si najít čas na tolik potřebný odpočinek. Pomohou tak spolu se značkou MORA podpořit zdravý životní způsob, kde není nouze o nápady, příležitosti být spolu, něco zajímavého zažít i pomáhat.

MORA má v českých domácnostech výsadní postavení už téměř 200 let a prožívá v rodinách mnohé příběhy a společné chvíle už po mnoho generací. I proto, že spotřebiče této ikonické značky – od velkých i malých kuchyňských spotřebičů přes ohřívače vody až po plynová topidla – promyšleně propojují historii s inovacemi. MORA se spoléhá na osvědčené, a přitom vychází vstříc i moderním rodinám, které mají rády spotřebiče plné technologií. Díky vyspělým funkcím totiž pomáhají výrobky této značky ušetřit čas, aby všichni mohli být více spolu, prožít něco zajímavého, a přitom zdravě žít.

„Kampaň Spolu nám to šlape“ jsme odstartovali vloni. Těší nás, jak dobře byla přijata. Lidé si píší o nové recepty, účastní se jako celé rodiny sportovních aktivit, s velkým ohlasem se setkala i čtyřkolová soutěž o cyklodresy MORA s aktivačními tipy Kateřiny Neumannové
a Hanky Kynychové. Lidé fandí i našim charitativním projektům,“ říká Regina Netolická, Head of Marketing CZ/SK Gorenje group. 

I letos tedy přibydou oblíbené Katčiny a Hančiny recepty a tipy na pestré a chutné jídlo. Obě mají bohaté zkušenosti s tím, jak dobít energii po náročném dni a obě zastávají filozofii, že ke štíhlému a zdravému tělu se musíte zdravě projíst bez hladovek a nesmyslných diet. Důležité je však přiměřené množství jídla s vyváženým poměrem cukrů, tuků a bílkovin, kdy je příjem v souladu s výdejem. A také dostatek pohybu i odpočinku jako protiváha dnešnímu uspěchanému životu.

„Opět proto podpoříme řadu outdoorových aktivit pro děti a rodiny, budeme součástí rodinných eventů s Čiperkami, proběhne i rodinná akce na Lipně pod záštitou Kateřiny Neumannové. Budeme znovu partnerem Světového poháru ve vodním slalomu.
A zapojíme se také do projektu Nadačního fondu Hanky Kynychové „Hejbejte se a zpívejte“, který je zaměřen na děti z dětských domovů. Protože věříme, že pohyb do spokojeného a zdravého života zkrátka patří,“ uzavírá Regina Netolická. 

Více o značce, společnosti a produktech na www.mora.cz