poznejte nový moto g8 a užijte si skvělé fotografie od ultra přiblížených po ultra širokoúhlé

Zachyťte perfektní záběr bez ohledu na to, kde jste nebo kdy fotografujete, díky všestrannému kamerovému systému s umělou inteligencí na zcela novém moto g8.

Pořizujte ostré fotografie i při slabém osvětlení pomocí hlavního 16MP fotoaparátu s rychlým zaostřením. Pro rozsáhlé panoramatické fotografie nebo okamžiky, kdy chcete vtěstnat celou akci běhěm sportovní události do jednoho záběru, můžete díky ultraširokoúhlému objektivu¹ do rámečku vtěsnat 4x více. Díky speciální kameře Macro Vision, která vás až 5x přiblíží k fotografovanému objektu, získáte neuvěřitelně detailní záběry zblízka.

moto g8 přichází se 4,000 mAh baterií, abyste měli dostatek energie během celého dne bez ohledu na to, co máte

v plánu.2 Nechte svou záložní nabíječku doma a s přehledem prožijte svůj den – moto g8 je navržen tak, aby vydržel až 40 hodin na jedno nabití2, tudíž se nemusíte ničeho obávat.

Díky novému smartphonu si na cestách užijete více kvalitní zábavy. Váš oblíbený obsah bude vypadat a znít lépe než doposud na úžasném 6.4 “HD + Max Vision displeji podpořeném výkonným reproduktorem.

Všechny tyto úžasné funkce jsou podporovány 4 GB pamětí RAM a osmijádrový procesorem Qualcomm Snapdragon 665 s pokročilými možnostmi zpracování umělé inteligence, které se postarají o perfektní zvýšený výkon. Vychutnejte si online hry náročnější na výkon, pokročilé funkce fotoaparátu a vylepšené zabezpečení. Můžete počítat se 64 GB úložného prostoru a s podporou rozšiřitelného slotu pro SD karty až do 512 GB pro všechny oblíbené aplikace, hudbu, filmy a fotky.

moto g8 přichází s exkluzivními Moto zážitky a novou funkcí Moto Gametime4. Tento exkluzivní software maximalizuje vaše herní zážitky a dělá je více pohlcující než kdykoliv předtím díky blokování přerušení, abyste udrželi delší pozornost při hře. Toto zařízení přichází s vodoodpudivým designem³, který chrání váš telefon zevnitř i zvenku a je poháněn ultračistou verzí systému Android ™ 10 bez zbytečného softwaru.


Dostupnost a cena

moto g8 je ode dneška dostupný v Brazílii. V následujících týdnech budou následovat trhy v Evropě, Latinské Americe, Asii a Austrálii.

Právní vyloučení odpovědnosti

Ve srovnání s naměřenou plochou hlavní kamery 78° (FOV) ve stejném poměru stran.

2  Všechny nároky na výdrž baterie jsou přibližné a založené na průměrném uživateli testovaném v kombinovaném profilu používání (který zahrnuje použití i pohotovostní čas) za optimálních podmínek v síti. Skutečný výkon baterie se bude lišit a závisí na mnoha faktorech včetně síly signálu, nastavení sítě a zařízení, teploty, stavu baterie a způsobu používání.

³ Pokročilý design odpuzující vodu vytváří bariéru, která pomáhá chránit před mírným vystavením vodě, jako jsou náhodné úniky, stříkání nebo lehký déšť. Není navržen tak, aby byl ponořen do vody nebo vystaven tlakové vodě nebo jiným tekutinám. Není vodotěsný.

4 V Latinské Amerike bude Moto Gametime k dispozici po počáteční aktualizaci softwaru. 

Některé funkce, funkčnost a specifikace produktu mohou záviset na sítě a mohou se na ně vztahovat další smluvní podmínky a poplatky. MOTOROLA, stylizované logo M, skupina MOTO a skupina značek MOTO jsou ochranné známky společnosti Motorola Trademark Holdings, LLC. Qualcomm Snapdragon je produktem společnosti Qualcomm Technologies, Inc. a / nebo jejích dceřiných společností. Qualcomm a Snapdragon jsou ochranné známky společnosti Qualcomm Incorporated, registrované v USA a dalších zemích. Android je ochranná známka společnosti Google LLC.© 2019 Motorola Mobility LLC. Všechna práva vyhrazena.

O společnosti Motorola

Společnost Motorola Mobility LLC získala společnost Lenovo Group Holdings v roce 2015. Motorola Mobility je 100% dceřiná společnost Lenovo a je odpovědná za navrhování a výrobu všech mobilních telefonů značky Moto a Motorola.

 O společnosti Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) je společnost Fortune Global 500 v hodnotě 45 miliard dolarů a světový lídr v oblasti technologií na podporu inteligentní transformace prostřednictvím inteligentních zařízení a infrastruktury, které vytváří nejlepší zážitek z používání. Společnost Lenovo vyrábí jedno z nejširších portfolií propojených produktů na světě včetně smartphonů (Motorola), tabletů, počítačů (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion) a pracovních stanic, jakož i zařízení AR / VR a inteligentních řešení pro domácnosti a kanceláře. Řešení datových center společnosti Lenovo (ThinkSystem, ThinkAgile) vytváří kapacitu a výpočetní výkon pro připojení, které mění obchod a společnost. Společnost Lenovo se snaží inspirovat rozdíl v každém a vybudovat inteligentnější budoucnost, v níž všichni prosperují. Sledujte nás na LinkedInu, Facebooku, Twitteru, Instagramu, Weibo, o novinkách čtěte na našem Storyhubu, anebo navštivte web http://www. lenovo.com/