Pojištění psů a koček PetExpert na půl roku zdarma jako poděkování pro lékaře, zdravotníky a členy složek IZS bojující proti šíření koronaviru

Praha, 15. dubna 2020 – Tým prvního online zdravotního a úrazového pojištění psů a koček PetExpert se ve spojení se svým partnerem ČSOB Pojišťovnou rozhodl vyjádřit poděkování všem lékařům, zdravotníkům a dalším členům složek IZS (policistům, hasičům, záchranářům a dalším), kteří se podílejí na boji proti šíření koronaviru, a nabídnout jim své pojištění domácích mazlíčků na půl roku zdarma. Všem stávajícím klientům, kteří se kvůli opatřením souvisejícím s koronavirem dostanou do potíží s úhradou měsíčního poplatku za pojištění, umožní individuální odklad plateb až o dva měsíce při nepřerušeném pojistném krytí jejich čtyřnohých svěřenců.

„Chtěli bychom aspoň trochu poděkovat všem těm, kteří už týdny stojí v první linii a neúnavně bojují s neviditelným nepřítelem s názvem Covid-19, a těm z nich, kteří mají doma čtyřnohého přítele, nabízíme naše zdravotní a úrazové pojištění psů a koček na 6 měsíců zdarma. Pokud budou mít díky naší službě při své náročné práci aspoň o pár starostí méně, splní to svůj účel,“ říká Derek Cummins, spoluautor pojištění PetExpert. „Zatím jsme asi prvním pojištěním, které s něčím takovým u nás přichází, tak věřím, že budeme inspirovat i další pojišťovny, banky a finanční instituce, které se přidají,“ dodává. 

Právě v této nesnadné době, kdy nevíme, jak bude svět ekonomicky vypadat poté, co to největší napětí opadne, je důležité mít dobré zdravotní pojištění pro svého čtyřnohého člena rodiny. Účty za veterináře tu budou totiž vždy. Naši čtyřnozí kamarádi nám pomáhají v mnoha směrech zejména během izolace, kdy je obtížné se stýkat s našimi lidskými přáteli. I proto je nutné, aby zůstali zdraví a pokud se něco přihodí, aby se jim dostalo co nejrychlejší a nejlepší pomoci a díky pojištění PetExpert bez finančního vyčerpání jejich majitelů.

„My v PetExpert chápeme, že se nyní nacházíme v nejisté době a mnoho lidí má z budoucnosti obavu. Uvědomujeme si, že nám všem způsobuje situace kolem opatření související s koronavirem hodně stresu a obtíží. S týmem jsme přemýšleli, jak tuto situaci zohlednit. Vytvořili jsme nabídku PetExpert FLEX, kterou lze zadáním kódu FLEX2020 uplatnit na všechny produkty mimo Úraz. Umožní našim klientům flexibilně zrušit své pojištění kdykoli a to bez uvedení důvodu. Jedinou podmínkou je, že dosud nečerpali žádné pojistné plnění,“ doplňuje Jan Moravec, spoluautor pojištění PetExpert a dodává:  „Další naší nabídkou je, že v případě, že mají naši klienti s platbami pojištění v důsledku vzniklé situace náhlé potíže, můžeme platby až o dva měsíce odložit. Tato část se týká všech našich klientů. Určitě nás v tomto případě kontaktujte. Věříme, že našim klientům tyto nové možnosti pomohou se rozhodnout a že brzy bude moci být jejich čtyřnohý kamarád v bezpečí našeho pojištění.“

Pojištění psů a koček PetExpert se od tradičních pojistných produktů liší tím, že je bez formulářů a administrativy a má výrazně vyšší limity plnění. Díky speciálně vytvořené online platformě, ke které jsou připojeni spolupracující veterináři – k dnešnímu dni cca 500 veterinářů po celé ČR proběhne vyřízení naprosté většiny pojistných událostí veterinářem během pár vteřin kompletně online a platba za provedené zákroky se odesílá přímo na účet veterináře nejpozději do 24 hodin, nejčastěji však do jedné hodiny. Maximální limit pojistného plnění na léčbu úrazu či nemoci činí v ČR 120 000 korun ročně. Spoluúčast je u všech variant pojištění stejná ve výši 10 %, zbývajících 90 % nákladů veterinární péče zaplatí PetExpert přímo veterináři na účet. Pojištění lze sjednat pro psy a kočky starší 8 týdnů a nejpozději lze vstoupit do pojištění ve věku 10 let u malých plemen psů, 8 let u středních a všech koček a 6 let u velkých plemen psů. Pojištění platí po celý život psů a koček. Zvíře musí být označeno registrovaným mikročipem. Kromě pojištění veterinárního ošetření je součástí i pojištění smrti zvířete, nákladů na péči o zvíře v případě hospitalizace majitele, pojištění ztráty či odcizení zvířete a náhrady nákladů na jeho nalezení. Pojištění lze uzavřít kompletně online na webu www.petexpert.cz. Celý proces nezabere více než pět minut. Smluvními partnery všeobecného zvířecího pojištění PetExpert se mohou stát vybraná veterinární pracoviště kdekoliv v České republice, která splní podmínky kvality veterinární péče.

Video jak funguje PetExpert pojištění: https://www.youtube.com/watch?v=nl1LScrJpsY.

Více o pojištění najdete na: https://www.petexpert.cz/.

O všeobecném zvířecím pojištění PetExpert: 

PetExpert je první zcela online všeobecné pojištění psů a koček, které odpovídá skutečným potřebám zodpovědných majitelů domácích mazlíčků. PetExpert je jistotou pro majitele psů a koček, že při nenadálých situacích bude o jejich čtyřnohého kamaráda dobře a kvalifikovaně postaráno. A to bez rizika neočekávaných finančních výdajů. Partnerem a pojistitelem PetExpert je ČSOB Pojišťovna. Cílem pojištění PetExpert je podpora dobrých životních podmínek zvířat a využívání inovací v jejich diagnostice a léčbě. Více informací na www.petexpert.cz a www.facebook.com/petexpertcz.

Pro další informace kontaktujte: info@petexpert.cz