XPG uvádí DDR4 RGB modul SPECTRIX D50

Taipei, Taiwan – 15. dubna, 2020 – Společnost ADATA oznamuje uvedení nového DDR4 RGB modulu XPG SPECTRIX D50. Dosahuje frekvencí až 4800Mhz a kapacity až 32GB a nabízí elegantní geometrický design. XPG SPECTRIX D50 je díky svému výkonu zacílen na hráče, fanoušky přetaktování a krásného designu. 

Bleskurychlé, robustní

Díky využití pouze nejkvalitnějších paměťových modulů a čipů je XPG D50 stabilní i při frekvenci až 4800MHz. Samozřejmě podporuje platformy Intel i AMD. Pro co nejlepší výsledky je modul vybaven chladičem s tloušťkou téměř 2mm pro zvýšenou odolnost. D50 také podporuje Intel XMP 2.0 pro bezstarostné přetaktování bez nutnosti nastavování v BIOSu.

Elegantní geometrické tvary a RGB podsvícení 

XPG D50 nabízí čistý a elegantní design s jednoduchými geometrickými liniemi a trojúhelníkovými panely dokonale ladí. S aplikací XPG RGB Sync nebo RGB softwarem od výrobce základní desky lze přepínat mezi třemi režimy – statický, dýchání a kometa. Kromě těchto lze zvolit i mód Hudba, který se přizpůsobuje hudbě. 

Dostupnost

4800MHz, 4600MHz a 32 GB moduly budou k dispozici během května, všechny ostatní během dubna 2020.
Ceny budou uvedeny do konce dubna 2020.

###

O XPG – Xtreme Performance Gear (extrémně výkonná výbava)

XPG vytvořila společnost ADATA s cílem nabízet vysoce výkonné produkty hráčům, profesionálům ze světa e-sportu a technickým nadšencům. XPG vyvíjí produkty, které pomáhají uživatelům v dosahování vysokých výkonů, a proto úzce spolupracuje s komunitou hráčů a e-sportu, aby získala přehled o skutečných potřebách uživatelů a začlenila je do svého hardwaru. Kromě testování výkonu prochází všechny výrobky XPG rigorózní zkušební metodikou ADATA A+, což zajišťuje nejvyšší standardy stability a spolehlivosti. Nejenže se výrobky XPG pyšní spolehlivou funkčností a vysokou odolností, ale vynikají i naprosto úchvatným designem, za který si vysloužily prestižní mezinárodní ocenění jako například japonskou cenu Good Design Award. XPG zprostředkovává extrémní zážitky z hraní a pomáhá učinit každý okamžik vzrušujícím.