PocketBook Color – švýcarská značka uvede novou čtečku elektronických knih s barevnou obrazovkou

Společnost PocketBook vám s radostí oznamuje, že vývoj inovativní čtečky elektronických knih s 6palcovou barevnou obrazovkou E Ink Kaleido™ se blíží do konečné fáze. PocketBook Color se stane jednou z prvních čteček elektronických knih s barevnou obrazovkou založenou na technologii E Ink Print Color ePaper. 

Nový 6palcový model PocketBook Color povýší čtení elektronických knih na zbrusu novou úroveň a učiní je ještě více rozmanité, inspirativní a poučné. Zařízení získalo nejnovější generaci barevné obrazovky E Ink Kaleido™, která zvládne zobrazit 4 096 barev. Obrazovka čtečky PocketBook Color je i nadále bezpečná pro oči a zachovává si všechny unikátní vlastnosti typické pro displeje s technologií E Ink. Klasický černobílý text zůstává díky rozlišení 300 dpi krásně ostrý.

Vylepšené čtení elektronických knih na obrazovce šetrné k očím 

Elektronické knihy ještě nikdy nebyly tak atraktivní i pro nejmladší čtenáře. Namísto obvyklých černobílých stránek, na které se děti nezvládnou po celou dobu soustředit, nabízí čtečka elektronických knih PocketBook Color možnost užít si kompletně ilustrovaný elektronický obsah, který vzbuzuje emoce a je snazší ho vnímat. Děti, teenageři, ale i dospělí zajisté ocení novou úroveň poutavosti fascinujících knižních příběhů.

Vzdělávací a profesionální elektronický obsah se na čtečkách elektronických knih stane poučnějším

Nejenže jsou nyní učebnice, návody, knihy o umění, lékařské návody a obchodní literatura příjemnější na pohled, ale mohou také plně vyjádřit zamýšlený význam. Všechny obrázky, grafy, tabulky, diagramy, mapy a další ilustrace budou nyní barevné – tak, jak je jejich tvůrci původně vytvořili. Jak je pro zařízení s technologií E Ink typické, umožňuje čtečka elektronických knih navíc číst celé týdny bez nutnosti nabíjet. Všechny tyto vlastnosti činí toto zařízení ideální pro studenty, učitele a také lidi, kteří se zajímají o obchodní literaturu a knihy o osobním rozvoji.

Superhrdinové v barvě a módní příběhy

Čtečka potěší příjemnými barvami všechny, kdo mají předplacené elektronické verze časopisů, nebo jsou příznivci komiksů. Hrdinové a padouši komiksů konečně získali na obrazovce s technologií E Ink své původní barvy. Časopisy jsou nyní plné barev a mohou vyprávět příběhy nebo popisovat nejnovější trendy do posledního vzrušujícího detailu. 

Parametry barevné čtečky elektronických knih budou zveřejněny později. Uvedení nového zařízení na trh je plánováno na červen 2020.

PocketBook Color – vaše další stránka bude barevná!

O společnosti PocketBook 

Společnost PocketBook patří mezi největší světové výrobce elektronických čteček založených na technologii E Ink. Společnost byla založena v roce 2007 a její sídlo je ve Švýcarsku. Produkty PocketBook se prodávají ve 40 zemích po celém světě a do dnešního dne se prodalo již více než 5 milionů zařízení PocketBook. Čtečku elektronických knih PocketBook pro rok 2012 představoval model PocketBook Color Lux s barevnou obrazovkou E Ink Triton™. Jednalo se o první model na světě vybavený současně barevnou E Ink obrazovkou a čelním podsvícením. Více informací naleznete na adrese www.pocketbook.ch.