QNAP integruje cloudové úložiště Backblaze B2 pro vysokou nákladovou efektivitu a výjimečný výkon

Tchaj-pej, Tchaj-wan, 25. května 2020 – Společnost QNAP® Systems, Inc. (QNAP), přední inovátor v oblasti výpočetních, síťových a úložných řešení, dnes oznámila svou spolupráci se společností Backblaze, Inc. (“Backblaze“), která sídlí v USA a poskytuje datové úložiště, na integraci cloudového úložiště Backblaze B2 do několika řešení QNAP, včetně HybridMount, VJBOD Cloud, a Hybrid Backup Sync 3 (HBS 3). S Backblaze B2 mohou uživatelé QNAP NAS nyní využívat službu cloudového úložiště, která je snadná, cenově dostupná a předvídatelná.

„Díky podpoře pokročilého cloudového úložiště Backblaze B2 jsme uživatelům QNAP NAS poskytli větší výběr při vytváření rychlých, nákladově efektivních a rozšiřitelných hybridních cloudových řešení,“ uvedl Josh Chen, produktový manažer společnosti QNAP.

HybridMount je řešení souborové brány cloudového úložiště společnosti QNAP pro akceleraci přístupu k významným službám cloudových úložišť, jako je Backblaze B2. Brána blokového cloudového úložiště VJBOD Cloud umožňuje uživatelům QNAP NAS bez námahy zálohovat do cloudového objektového úložiště, což dále zvyšuje dostupnost a spolehlivost. HBS 3 je nejnovější verze aplikace pro NAS společnosti QNAP určená k zálohování/obnovení/synchronizaci, která uživatelům nabízí vynikající řešení v oblasti obnovy po havárii. HBS 3 dokáže zálohovat a synchronizovat data na podporované služby cloudového úložiště včetně Backblaze B2. U těchto řešení si nyní uživatelé mohou vybrat Backblaze B2 jako cloudové úložiště a využívat všestranné výhody včetně nízkých nákladů a vysokého výkonu.

Backblaze B2 je řešení cloudového úložiště, které nabízí vysoce výkonné ukládání dat za jednu čtvrtinu nákladů ve srovnání s předními poskytovateli cloudových úložišť: 0,005 USD/GB/měsíc za úložný prostor, bezplatná nahrávání a 0,01 USD/GB za stahování*. Pro ukládání dat neexistuje žádné minimální množství uložení ani časové požadavky a uložená data jsou okamžitě k dispozici bez zpoždění off-line nebo near-line. S více než 10 lety zkušeností a více než 1 exabytem spravovaných klientských dat patří B2 mezi nejdůvěryhodnější značky pro blokové cloudové úložiště.

„Cloudové úložiště Backblaze B2 je ideálním doplňkem softwaru společnosti QNAP pro zálohování a brány cloudového úložiště. Jednotlivcům i podnikům totiž poskytuje jednoduché, robustní a vysoce efektivní řešení hybridní ochrany dat v cloudu, které lze nasadit v řádu minut,“ uvedl Nilay Patel, viceprezident společnosti Backblaze.

Chcete-li se dozvědět více o integracích QNAP x Backblaze, navštivte Backblaze Blog.

*K dubnu 2020. Může se změnit bez předchozího upozornění.