Kingston Technology dodává 7,68TB verzi U.2 NVMe PCIe SSD disku DC1000 pro datová centra

Sunbury-on-Thames, Spojené království – 22. června 2020 – Společnost Kingston Digital Europe Co LLP, která je výrobcem flash paměťových zařízení a pobočkou Kingston Technology Company, světového lídra v oblasti paměťových produktů a technologických řešení, dnes zahájila dodávky 7,68TB1 modelu NVMe PCIe SSD disku pro datová centra (DC1000M). Tento disk umožňuje snadno navýšit kapacitu úložišť datových center, která používají SSD s rozhraním NVMe, a splňuje přísné požadavky QoS pro zajištění předvídatelné hodnoty IOPS a nízké latence. Spolu s nedávno uvedeným NVMe SSD bootovacím diskem DC1000B, VMware Ready SATA SSD DC500 a SATA SSD DC450R tvoří ucelenou sadu špičkových řešení pro ukládání dat ve firemních datových centrech, jaká je aktuálně na trhu.

Disk DC1000M v konstrukčním provedení U.2 (2,5″) umožňuje výměnu za provozu a lze ho snadno nainstalovat do nejmodernější generace serverů a diskových polí s PCIe U.2 sloty. Bleskurychlá jednotka podporuje funkce pro firemní prostředí, například ochranu dat mezi koncovými body, ochranu před výpadkem napájení (PLP) a dálkové monitorování, které zvyšují spolehlivost provozu a ukládání dat.

DC1000M má omezenou pětiletou záruku, bezplatnou technickou podporu a pověstnou spolehlivost produktů Kingston. Více informací najdete na kingston.com.

1 Část kapacity uvedené na flash paměťovém zařízení se používá k formátování a další funkce, a není proto k dispozici k ukládání dat. Skutečná dostupná kapacita k ukládání dat je tedy menší, než jaká je uvedena na produktech. Další informace najdete v příručce Kingston Flash Guide na kingston.com/flashguide.

Informace o společnosti Kingston můžete najít zde:  

YouTube: http://www.youtube.com/kingstontechmemory 

Facebook: http://www.facebook.com/kingstontechnologyeurope  

Twitter: https://twitter.com/KingstonTech 

Instagram: https://www.instagram.com/kingstontechnology 

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/kingston 

O společnosti Kingston Digital Europe Co LLP.  

Kingston Digital Europe Co LLP je výrobcem flash paměťových zařízení a pobočkou Kingston Technology Company, největšího světového nezávislého výrobce paměťových produktů. Kingston vyvíjí, vyrábí a dodává paměťové produkty pro stolní počítače, notebooky, servery nebo tiskárny a také flash paměti pro počítače, digitální kamery/fotoaparáty nebo mobilní zařízení. V rámci svojí globální sítě dceřiných firem a poboček má Kingston výrobní zařízení v Kalifornii, na Taiwanu a v Číně a obchodní zástupce ve Spojených státech, v Kanadě, v Evropě, v Rusku, v Turecku, na Ukrajině, v Austrálii, v Indii, na Taiwanu, v Číně a v Latinské Americe. Pro získání dalších informací volejte +44 (0)1932 738888 nebo navštivte www.kingston.com.