Připoutejte se, s novou superrychlou nabíječkou to bude fičák Díky standardu QC 3.0 nabijete telefon až čtyřikrát rychleji než s obyčejnou nabíječkou

Praha, 23. června 2020 – Říká se, že není čas ztrácet čas. Otěže času nabíjení vašeho telefonu nyní do rukou přebírají superrychlé nabíječky od Yenkee, které vaše multimediální zařízení, ať už je to telefon, tablet, nebo foťák, napumpují šťávou až čtyřikrát rychleji. Zbyde vám tedy mnohem víc času na samotnou zábavu.

Do auta i na stůl

Yenkee představuje hned čtyři kusy, které vám značně ušetří čas. Jedním z nich je rychlá nabíječka do auta YAC 2136 se standardem QC 3.0 se dvěma USB výstupy. Tento typ se nabízí rovnou ve dvou variantách, z nichž druhá (YAC2142) disponuje navíc USB-C konektorem s podporou Power Delivery. Pokud se ale rozhodnete dobít telefon před odchodem na oběd, hodí se vám stylová bílá nabíječka YAC 2023WH, nebo elegantní černá YAC 2023BK. Obě nabíječky do zásuvky disponují stejnou rychlostí, jako nabíječka do auta, čili nepoznáte žádný rozdíl.

Rychlá jako blesk

U nových rychlý nabíječek platí takové spojení 5 za 5. Klíč k tomuto spojení je velmi jednoduchý. V praxi to znamená, že vám nabíječka dokáže váš telefon nabít za 5 minut na takovou úroveň, že ho můžete používat 5 hodin. Obecně také platí, že jsou nabíječky se standardem QC 3.0 až čtyřikrát rychlejší než klasické nabíječky. Oproti nim ty rychlé dokážou váš telefon nabít na 80 % i za 35 minut.

Jak jí poznat

Už jsme si zvykli, že speciální zařízení spojená s USB konektory mají svoje vlastní barvy, které na je na první pohled odliší od těch obyčejných. Víme, že USB 3.0 má barvu modrou, nyní je čas vám představit barvu červenou a zelenou. Tyto dvě barvy označují rychlé nabíječky se standardem QC 3.0. 

Zvládne to vaše zařízení?

Nutno podotknout, že zcela všechna elektronická zařízení rychlé nabíjení nepodporují. Týká se to především elektroniky, která byla vyrobena v roce 2015 a dříve. Jednoduše lze říci, že rychle nabít lze chytré telefony a zařízení s chipsetem Snapdragon. Tak či onak, vždycky je mít lepší víc šťávy. Například Yenkee držák do auta YSM 610 je ideální používat s nabíječkou QC 3.0, protože jedině pak dosahuje 10W bezdrátového nabíjení a funguje, jak má.

Více informací o značce Yenkee a jejích produktech najdete na webových stránkách www.yenkee.cz.