Nejprodávanější bezdrátová sada klávesnice a myši společnosti Logitech přichází nyní na trh v tišší verzi s označením MK295 Silent Wireless Combo

Díky technologii SilentTouch můžete psát a klikat s dobře známou hmatovou odezvou, ale s hlukem o 90 procent nižším 

Praha – 9. září 2020 – Společnost Logitech uvádí tichou bezdrátovou sadu MK295 Silent Wireless Combo obsahující komfortní a odolnou klávesnici a myš s novou proprietární technologií SilentTouch, která snižuje hlučnost při psaní a klikání o 90 procent ve srovnání s jejím předchůdcem, světově nejprodávanější sadou Logitech MK270. Nová sada dodávaná v tmavošedé a světlešedé barvě má stejnou hmatovou odezvu jako MK270, ale bez rušivých zvuků, které by mohly obtěžovat vás nebo osoby ve vašem okolí.

„Víme, že hluk je při práci doma či v kanceláři jedním z nejškodlivějších faktorů ovlivňujících kreativitu, učení, produktivitu i duševní pohodu. Naše technologie SilentTouch v nové tiché bezdrátové sadě MK295 umožní soustředit se lépe na práci a omezit nepříjemné okolní rušení,“ řekla Delphine Donne-Crock, generální ředitelka společnosti Logitech pro oblast kreativity a produktivity. „Tato nová tichá sada nabízí pohodlné používání a hmatovou odezvu, kterou uživatelé dobře znají z naší nejprodávanější kombinace klávesnice a myši, ale bez hluku“

Klávesnice má standardní velikost, konstrukci odolnou proti polití, trvanlivé klávesy a stabilní vyklápěcí nožky s nastavitelnou výškou, což zvyšuje její užitné vlastnosti a pohodlí při práci. Výdrž baterie je až 36 měsíců, takže můžete intenzivně pracovat přes bezproblémové bezdrátové připojení a nedělat si starosti s výměnou baterie. 

Kompaktní myš má tvar umožňující pohodlné držení a nabízí plynulé a přesné polohování a tichá tlačítka. Její baterie vydrží až 18 měsíců a dá se také vypínat, aby si udržela co nejvíce energie k práci. Výkonné bezdrátové připojení s dosahem až 10 metrů zajišťuje malý USB adaptér Logitech, na který můžete po připojení k počítači s klidem zapomenout. 

Cena a dostupnost

Tichá bezdrátová sada MK295 bude v České republice dostupná od konce září za doporučenou maloobchodní cenu 969 Kč. Tmavá varianta bude k dispozici v české lokalizaci. Pro získání dalších informací navštivte Logitech.com, náš blog nebo se k nám připojte na sítích Facebook, Instagram a Twitter.

O společnosti Logitech

Logitech navrhuje a vytváří produkty, jež zaujímají místo v každodenní interakci lidí s digitálními technologiemi. Před více než 35 lety začala společnost Logitech propojovat lidi pomocí počítačů a nyní její produkty lidi spojují také prostřednictvím hudby, počítačových her, videa. Mezi značky společnosti Logitech patří Logitech, Logitech G, Astro GamingUltimate Ears, Jaybird a Blue Microphones. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX Swiss Exchange (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI). Více informací o společnosti Logitech můžete získat na webových stránkách www.logitech.com, firemním blogu, Facebooku nebo na Twitteru s hashtagem @Logitech.

Logitech a další značky Logitech jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Logitech Europe S.A. a/nebo jejích přidružených společností ve Spojených státech a dalších zemích. Veškeré ostatní ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků. Více informací o společnosti Logitech a jejích produktech můžete získat na webových stránkách společnosti na adrese www.logitech.com.