Pojištění pro domácí mazlíčky PetExpert je možné nově sjednat i na portálu ePojisteni.cz

Praha, 17. září 2020 – První online zdravotní a úrazové pojištění psů a koček PetExpert je nyní možné sjednat i na internetovém portálu ePojisteni.cz, který je největším a nejvýznamnějším poskytovatelem online pojištění v České republice. Od 22. září mají návštěvníci a klienti portálu ePojisteni.cz možnost si jednoduše a jen na pár kliků srovnat a sjednat pojištění svého domácího mazlíčka z pohodlí domova také od prvního online pojištění pro zvířata (psy a kočky) na českém trhu PetExpert https://www.epojisteni.cz/petexpert/.

„Naším cílem je dále transformovat tradičně konzervativní vody pojistných produktů do digitální podoby a spolupráce s největším a nejvýznamnějším poskytovatelem online pojištění u nás nám v tom určitě může pomoci. Kvalitní zdravotní pojištění zvířete se srozumitelnými podmínkami dává jeho majiteli jistotu, že v případě zdravotních potíží nebude muset řešit otázku neočekávaných finančních výdajů, které mohou být vysoké,“ říká Derek Cummins, spoluautor pojištění PetExpert, a dodává: „Pojištění PetExpert funguje výhradně online, není potřeba vyplňovat žádné dokumenty na pobočkách ani u veterináře. Hlavním rozdílem oproti jiným pojištěním pro zvířata je to, že u smluvního veterináře PetExpert zaplatí klient vždy jen 10% spoluúčast, zbylou část už následně vyřídíme s veterinářem sami. Díky vysokému stupni automatizace celého pojistného procesu jsou pojistné události likvidovány velmi rychle, zpravidla v řádu několika minut až hodin.“

„V poslední době se se službami kolem domácích mazlíčků „roztrhl pytel“ a na trhu se nabízí kdeco. Jednou z nich je také služba zdravotního pojištění domácích mazlíčků – jmenovitě psů a koček, na kterou se nás stále více klientů ptá a která se po vzoru ze zahraničí pomalu i na našem trhu stává standardem. Plně online pojištění psů a koček PetExpert, které jejich majitelům kryje nečekané výdaje související s často nákladnou veterinární péčí, je přesně tím typem moderního online pojištění, o které, věřím, bude mezi našimi klienty zájem,“ komentuje Ladislav Gruber z portálu ePojisteni.cz.

Pojištění psů a koček PetExpert se od tradičních pojistných produktů liší tím, že je bez formulářů a administrativy a má výrazně vyšší limity plnění. Díky speciálně vytvořené online platformě, ke které jsou připojeni spolupracující veterináři – k dnešnímu dni cca 500 veterinářů po celé ČR – proběhne vyřízení naprosté většiny pojistných událostí veterinářem během pár vteřin kompletně online a platba za provedené zákroky se odesílá přímo na účet veterináře nejpozději do 24 hodin, nejčastěji však do jedné hodiny. Maximální limit pojistného plnění na léčbu úrazu či nemoci činí v ČR 120 000 korun ročně. Spoluúčast je u všech variant pojištění stejná ve výši 10 %, zbývajících 90 % nákladů veterinární péče zaplatí PetExpert přímo veterináři na účet. Pojištění lze sjednat pro psy a kočky starší 8 týdnů a nejpozději lze vstoupit do pojištění ve věku 10 let u malých plemen psů, 8 let u středních a všech koček a 6 let u velkých plemen psů. Pojištění platí po celý život psů a koček. Zvíře musí být označeno registrovaným mikročipem. Kromě pojištění veterinárního ošetření je součástí i pojištění smrti zvířete, nákladů na péči o zvíře v případě hospitalizace majitele, pojištění ztráty či odcizení zvířete a náhrady nákladů na jeho nalezení. Pojištění lze uzavřít kompletně online na webu www.petexpert.cz. Celý proces nezabere více než pět minut. Smluvními partnery všeobecného zvířecího pojištění PetExpert se mohou stát vybraná veterinární pracoviště kdekoliv v České republice, která splní podmínky kvality veterinární péče.

Video jak funguje PetExpert pojištění: https://www.youtube.com/watch?v=nl1LScrJpsY.

Více o pojištění najdete na: https://www.petexpert.cz/.

O všeobecném zvířecím pojištění PetExpert: 

PetExpert je první zcela online všeobecné pojištění psů a koček, které odpovídá skutečným potřebám zodpovědných majitelů domácích mazlíčků. PetExpert je jistotou pro majitele psů a koček, že při nenadálých situacích bude o jejich čtyřnohého kamaráda dobře a kvalifikovaně postaráno. A to bez rizika neočekávaných finančních výdajů. Partnerem a pojistitelem PetExpert je ČSOB Pojišťovna. Cílem pojištění PetExpert je podpora dobrých životních podmínek zvířat a využívání inovací v jejich diagnostice a léčbě. Více informací na www.petexpert.cz a www.facebook.com/petexpertcz.

O společnosti ePojisteni.cz:

Společnost ePojisteni.cz, s.r.o., člen skupiny NetBrokers Holding, se specializuje na porovnání a prodej pojištění online. Je největším a nejvýznamnějším poskytovatelem online pojištění v České republice. Internetové portály s produkty ePojisteni.cz navštíví každý měsíc přes 350 000 návštěvníků. Každý měsíc si prostřednictvím ePojisteni.cz tisíce klientů zařídí levnější pojištění. Přes ePojisteni.cz si můžete zařídit pojištění vozidel, cestovní pojištění, pojištění domova, domácích miláčků, či penzijní připojištění.

Pro další informace kontaktujte: info@petexpert.cz